Can't Stop the Music
Can't Stop the Music
Komedie / Muzikál
USA, 1980, 118 min
Plakáty
Film inspirovaný příběhem slavné kapely Village People, která na konci 70. let patřila ke hvězdám populární hudby. Ctižádostivý hudební skladatel by rád ze svých songů udělal hity, potřebuje ale dobrou kapelu, která by je prosadila. S pomocí své krásné spolubydlící Samanthy a několika kamarádů ze sousedství sestaví skupinu, která se vydává na cestu za slávou... (oficiální text distributora)
║Rozpočet $20miliónov║Tržby USA $2,000,000║Tržby Celosvetovo $6,800,000║(17.5.2009)
Stegr
Zlaté maliny 1980 - 2x - Nejhorší film, Nejhorší scénář...(2.11.2008)
Terva
odpad!Režie - Nancy Walker(5.1.2012)
baruss
Raspberry Award (Maliny) : 1981 : VÍŤAZ (2) : Najhorší film, Najhorší scenár - Bronte Woodard, Allan Carr NOMINÁCIE (+5) : Najhorší herec - Bruce Jenner, Najhoršia herečka - Valerie Perrine, Najhoršia herečka VR - Marilyn Sokol, Najhoršia réžia - Nancy Walker, Najhoršia pieseň - "(You) Can't Stop The Music".(10.2.2008)
Horak
odpad!Barevny kycovity videoklip, u ktereho se nemuzete nudit, pac indian, policajt, delnas, kozenak a kovboj vam zkratka natrhnou prdel! Pro milovniky sedmdesatkoveho disca povinnost, pro cynika skvela zabava.(9.11.2007)
Odpadlik
Na tomto filmu je a) vidět, že se na jeho vzniku podílela sama skupina Village People (hlavní herecké party), b) že vznikl na vzestupu jejich slávy. Polodokumentární snímek z časovým i tvůrčím odstupem, kde by bylo vidět kam se jejich kariéra ubírala a kde skončila by byl lepší. Takhle je to jeden velký glam-videoklip, s přehrávanými hereckými výkony, kde všechno je happy a nejlepší, kde se na ulicích New Yorku jen tancuje, zkrátka pohádka "jak hloupí Honzové ke štěstí přišli". Nicméně doba o které pojednává, mám celkem rád, a na asi největší hit YMCA jsem se rád podíval.(1.12.2008)
T.S.Garp
No, obávám se, že i když bych se narodil v té době a coby teenager bych měl tu čest pařit na Village people na díze, jsem si jistý, že bych tím opovrhoval stejně jako dnes. Popina nejhoršího kalibru a ještě je jim věnovaný celý film. To je peklo. Hvězdička za YMCA.(12.9.2008)