Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejroztomilejší a nejhodnější duch, jakého jste kdy mohli vidět, je zase tady! Tentokrát musí Casper hodně rychle kličkovat, aby utekl zlému Kiboshovi, jeho pomocníku Snivelovi a trojici vypečených nadpozemských kreatur. Naštěstí v říši obyčejných smrtelníků objeví Casper kamaráda s nadpřirozenými schopnostmi. Ve dvou se to sice lépe táhne, ale jak zabránit strašlivému duchařskému bálu, který chtějí všechna ta průsvitná strašidla uspořádat v jednom malém městě? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že dětem se film líbí. Ani o tom nepochybuju, jelikož je jim určen. Problém bude v tom, že jsem tento snímek viděl v dospělosti, a proto jsem z něj tolik nadšený nebyl. Ono je to vlastně strašně hezký, milý, roztomilý a bůhví co ještě. Jenže já jsem se nebavil, což přičítám mému věku (pro upřesnění jsem Caspera viděl v 18-19 letech). Hodnocení: 40% ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Utrpení. Kdyby si alespoň ten malej kluk nehrál na drsňáka, jenže on si myslí, že když mluví s duchem, že je něco víc. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (6)

  • Když Casper (Jeremy Foley) rozptýlí Strašidelné trio ukázáním na údajného ducha Elvise Presleyho, Tlustín (Jess Harnell) prohlásí, že přece každý ví, že Elvis stále ještě žije. Je tím odkazováno na jednu známou konspirační teorii a městskou legendu, dle které byl například Elvis v době po své smrti viděn v zábavním parku Legoland v roce 1999. Později se ukázalo, že to byli najatí imitátoři. Ani potom tato městská legenda nevymizela a lidé ještě několikrát hlásili zpozorování údajného Elvise, jenž měl údajně svoji smrt fingovat, aby unikl před mafií. (Nick321)
  • Město Deedstown je fiktivní. Film se natáčel převážně na pozemcích Universal Studios a Warner Bros. Studios v Los Angeles v Kalifornii. (Nick321)
  • V jednej scéne bolo možné na Caspera (Jeremy Foley) hodiť plachtu, no v inej scéne nebolo možné na neho zavesiť tašku. (JADIM)

Reklama

Reklama