Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování slavného vědeckofantastického filmu Rona Howarda. V jeho závěru odlétly tři desítky starých lidí s mimozemšťany na jejich vzdálenou planetu, kde už dávno neznají války, nemoci ani stáří. V úvodu tohoto pokračování, natočeného o čtyři roky později, tedy v roce 1989, se šest z nich vrací zpět na Zemi. Doprovázejí své mimozemské přátele při jejich novém pokusu vyzvednout ze dna moře zámotky s jejich druhy. Během původně plánované krátké návštěvy však někteří z důchodců začínají uvažovat o rozhodnutí na Zemi zůstat. Navíc se armádě podaří zajmout jednoho z mimozemšťanů a podrobit ho nelítostnému a krutému výzkumu. Je na Jackovi, který se opět setkává se svou mimozemskou milou, aby se uvězněného mimozemšťana pokusil zachránit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Han22 

všechny recenze uživatele

Pořád hezké, ale nějak se vytratil humor a vtipné situace a naopak přibylo tíživých, zdlouhavých scén, které člověka možná mají chytit za srdce, ale spíše nudí. Ten přerod do vážného dramatu si mohl režisér odpustit. Ale důvod je mi jasný, když jedničku režíroval Spielbergovský režisér Howard s citem pro dobrodružství a dvojku režisér průměrných dramat. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Důstojný pokračování, který s blížícím se závěrem sází na stále víc vážnější notu. Parta důchodců už si jenom bezstarostně neužívá, ale příchází na to, že žít věčně neni taková paráda, jak se začátku zdálo a že jsou paradoxně důležitější věci, než věčnej život. A právě tyhle úvahy mi v původnim filmu chyběly. Vedlejší dějová linka o záchraně zámotků už neni příliš zábavná ani originální, ale jak už jsem psal, jde spíš o něco jinýho. Já jsem spokojenej, aspoň nějak takhle by měla vypadat koukatelná dramedy. ()

Reklama

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

No i pres otevreny konec jsem rad, ze nikoho nenapadlo natocit trojku, ono by to asi ani dost dobre neslo, kdyz jim do 2 let od konce druheho dilu pomrela polovina castingu a hercu. Nicmene, Zamotek 2 krome opravdu prisernych a jeste horsich efektu nez v jednicce neprinese nic noveho. Opravdu jednoduchy a hloupy scenar vytazenej z paty jak ten nejzelenejsi henar. Mahoni mi zde nejak moc nesedi,asi proto ze ho mam uz dozivotne spojenyho s Policejni akademii. Bida bida... ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Pro pokračování Zámotku patří v mém případě totéž, co pro jedničku, tedy jde o takový pohodový, ale v podstatě nemastný neslaný film s tím rozdílem, že už schází originalita původního nápadu, takže jde o klasickou nastavovanou kaši, která vznikla z důvodu komerčního úspěchu jedničky. Celkový dojem: 35 %. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takové klasické pokračování. Na jednu stranu máte radost, že se postavy, které jste si mohly oblíbit, vracejí, ale na druhou stranu si uvědomujete, že už toho ve skutečnosti nemají co říct a jediné, co by mohlo zaujmout, bude jejich smrt, nebo něco podobně nostalgického. A přesně takový je tenhle druhý díl. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama