Pánská jízda

Komedie / Romantický

USA, 1984, 105 min

Neal Israel

Robert Folk

Rozverná komedie o mládenecké jízdě, té poslední před uzavřením sňatku. Překvapivé obsazení Dudikoffa, který vyjímečně není zcela toporný. Tom Hanks v jedné z prvních rolí zcela zjevně dominuje. Některé fórky sice působí otřepaně, ale jinak je to příjemná oddychovka.(22.7.2002)

Že by se "Pařba ve Vegas" inspirovala?(15.7.2008)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $38,435,947Tržby Celosvetovo $-(30.11.2008)

• Rob Roy

Ten dabing je vážne příšernej a jako celek tahle komedie za moc nestojí. Až na toho osla, co se sjede koksem.(2.4.2005)

• Oskar

Tak trošku přisprostlá komedie, která je mírně řečeno nenáročná, ale celkem vzato milá. 40 %(15.4.2003)

Super pařba.....na které se sjede osel.(31.8.2004)

60%(16.1.2010)

Netuším, proč je právě tato Hanksova komedie tak populární. První půlhodinu se skoro nic neděje a pak se rozjede průměrná (poněkud přisprostlá) zábava, která se od podobných filmů osmdesátých let liší jen tím, že v ní hraje Tom Hanks.(1.9.2004)

Očekával jsem tupou, ale zábavnou a vtipnou nenáročnou komedii a dostal jsem tupou, ale setsakra ZÁBAVNOU a VTIPNOU (a dost vulgární) nenáročnou komedii. Těžce nářezová jízda typická pro zlatá 80. léta.(31.8.2004)

Velmi příjemá komedie s mladíčkem Tomem Hanksem hlavní roli. Jen ho nemusel mluvit Mahdal. Poslední dobou jsem na něj alergická. Michael Dudikoff byl pro mě stejně velkým překvapením jako Lorenzo Lamas v Pomádě.(2.2.2010)

• Phos4rus

Pro me tedy trosku slabsi odvar. Spojeni Hanks+Duddikogf mi opravdu nesedi.. To je jako porovnavat Armaniho a vetnamce(30.6.2005)

Jsem nevěděla, že Tom Hanks zamlada byl i vtipný:-) Legranda! A pak že nějaký Kevin Smith je originální.(9.4.2011)

Nejlepší je ten jeho věčně vyjetej kámoš,který když otevře další várce pařičů zahlásí:"Děvky napravo,drogy nalevo.":-D Z toho umírám dodnes.(26.11.2009)

Díka Tomu Hanksovi se z toho stala podařená komedie.(7.6.2011)

Dobrá komedie o "zpívání", kde je k vidění i dost dobře jetej oslík a spousta ňader. Samozřejmě nechybí zápletka s třetím v pozadí, který se to snaží všemožně překazit. Bohužel má podporu u otce budoucí nevěsty. Absolutně nenáročný film, ale dobré fóry. Hanks dobrý, ale pozdější filmy o dost lepší.(28.2.2005)

• Skleena

Tak já vám nevím. Je to takové rozporuplné. Na bláznivou komedii to sice bylo dostatečně bláznivé, ale na můj vkus až moc prvoplánově vtipné. S ohledem na dobu vzniku poměrně dost obnažených poprsí, avšak dobrých gagů by člověk (nebo alespoň já) napočítal na jedné ruce. Za zmínku snad stojí jen scéna, vyobrazující snahu o podřezání zápěstí elektrickým strojkem - tam mi koutky úst zacukaly, přiznávám. Tom Hanks jako mladé pískle zahrál sympaticky, nic víc, nic míň. Něco mi ale říká, že být tento film bez takového hvězdného jména v hlavní role, celkové hodnocení by kleslo o dobrých patnáct, dvacet procent míň - tam bych ho také umístil.(5.7.2009)

Blaznive skopiciny a napady mladiku oslavujicich posledni dny (Tom Hanks) pred zasnoubenim. 55%(16.5.2006)

• Natabar

Je všobecně známým smutným faktem, že 80-tá léta se stala synonymem totálního nevkusu, hrůzy a trapnosti. Přesto se však vyskytlo i v oné dekádě pár výjimečných exemplářů, které se v dobrém tomuto neblahému trendu vyhnuly. "Pánská jízda " jím ovšem není. Bylo až bolestné koukat na ty všechny divně načesané existence ostentativně žvýkající a klátivou chůzí okatě frajeřící (což znamená, že se chovali jako debilové) v zvláštním domnění, že je to strašně in! Není a nebylo. Trapné, trapné, trapné!(17.1.2010)

Komediálny skvost 80. rokov. Teda aspoň pre skorej narodených.(31.12.2010)

• Lacike

Mam rad Hanksa ako dramatickeho herca, ale tymto filmom mi znova dokazal, ze ako komik velke nadanie nema.(9.9.2011)

<< předchozí 1 2