Muž s červenou botou

USA, 1985, 92 min

Stan Dragoti

Thomas Newman

• Gemini

Chtěl jsem začít slovy "neskutečně trapné", ale s tím přišel už gouryella:) To ovšem nic nemění na faktu, že tohle JE neskutečně trapné...dokonce trapnější než americká verze Taxi, a to je výkon hodný pozornosti.(14.8.2005)

• gouryella

Neskutecne trapny remake skvele francouzske komedie - Hanksi styd se!!!!!!(30.5.2002)

• Enšpígl

Jedna hvězdička, za to , že mě tento film vzbudil krásné vzpomínky na francouzský originál.(9.6.2006)

• AngelAngie

Tom v jednom ze svých nejznámějších snímků... hezký film, ale víc k tomu nemám asi co napsat.(16.7.2008)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $8,645,411Tržby Celosvetovo $-/25%/(17.11.2009)

• Oskar

Jako vždy trapný Tom Hanks ve filmu, který je dobrý jen jako odstrašující příklad toho, jak obvykle dopadají remaky francouzských komedií. 20 %(20.2.2003)

• tron

Zúfalé, Tom Hanks je asi taký Pierre Richard, ako ja. Americký remake francúzskej komédie málokedy dopadne dobre.(1.11.2004)

Úvodem raději zmíním, že jsem neviděl francouzský originál, neboť se mi Muž s červenou botou docela líbil. Přišel mi velice zábavný, a to hlavně s přispěním představitele hlavní role - Toma Hankse, který opět předvádí, že není jen vážný herec, ale má i docela slušný komediální talent. Film uběhne docela rychle, nevyhne se však nudným pasážím a místy i trapným vyústěním nejrůznějších situací. Na druhou stranu při scénách s pouštěním vody v koupelně a "máš v bytě na podlaze tři mrtvé chlapy" mi nejednou zaskočilo sousto večeře. Klasická komedie osmdesátých let, nic víc, nic míň.(2.11.2008)

• Morien

Já nevím, já jsem se u toho bavila... A to se mi u Hankse stává málokdy. Nicméně po shlédnutí origoše ještě dodávám, že ta zábava je do posledního uchechtnuní ukradená a proto jdu s hodnocením dolů.(19.4.2008)

• sud

Na Francouzský originál to z daleka nemá.(18.2.2005)

Predom upozorňujem, že som originál nevidel. Preto veľmi nechápem, čo každý má proti tomuto filmu ... a ani to riešiť nechcem. Milujem komédie osemdesiatych rokov. Tom Hanks bol jeden z vodcov onej komediálnej generácie a toto je jeden z jeho prvých filmov. Muž s červenou topánkou má všetko, čo má komédia z 80s mať: humor, ktorý kašle na cenzúru, pekné baby (Lori Singer v kostýmčeku s odhaleným chrbátom, ooooch :)), príťažlivý hudobný doprovod = new wave, synth pop a syntetizované inštrumentálky, skvelé herecké výkony (Hanks, Fischer, Belushi ...). Tento film všetko splňuje, tento film je čistá komédia 80s. Vôbec z nej necítiť, žeby bola remakom staršieho francúzskeho filmu. Je to proste americký film. Rozhodujem sa medzi 60% a 80%, keďže je to tu značne podcenené - dávam 80%.(28.12.2005)

Slabší remake, jak to tak už bývá u Američanů, slavné francouzské filmové předlohy s Pierrem Richardem. Snímek se drží původního jak pijavice až dochvíle konečných přestřelek, tam je to po americku typicky vypointované. Hodnotím dvě a tři čtvrtě hvězdy.(30.1.2010)

• Ivoshek

Někdo, kdo neviděl Le grande blonde... s Pierrem Richardem by snad mohl dát i hvězdičku. Já nemůžu. Hankse obecně moc nemusím a tady už to byla až fyzická nechuť.(2.8.2007)

• Ištván87

Nebý Toma Hankse, tak není o čem mluvit. Tohle si Pierre Richard podle mého nezasloužil.(25.3.2009)

• Kryton

Nepovedený remake (jak překvapivé!), který nezachrání ani Hanks.(17.1.2010)

Remake úspěšné francouzské komedie Velký blondýn s červenou botou , ve které hrál hlavní roli P.Richard.(2.12.2006)

• kingik

Otřesný remake komedie s Pierre Richardem Velký blondýn s černou botou s ještě otřesnějším Tomem Hanksem v titulní roli, který se Richardovi nevyrovnal ani omylem a spíš byl omylem obsazen.(5.3.2009)

• Zakat

Další bezcenný hollywoodský remake.(4.12.2006)

• 5150

Není se za co stydět. Sice ne originální, přesto docela zábavná americká komedie 80. let s Tomem Hanksem, u které nejvíc potěší výborné herecké obsazení.(12.5.2008)

Pohodová záležitosť, ktorá rýchlo ubehne a nenudí. Originál je originál, ale inak som nemal žiaden problém. Narozdiel od ostatných užívateľov.(17.11.2010)

<< předchozí 1 2 3