Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Recenze (222)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky za dobře udělanou převlekovou komedii, i když (jak všichni okolo trefně poznamenávají) je to jen vykradení Mrs. Doubtfire obohacené o "detektivní" zápletku. "Obohacení" o lobotomizační "humor" je ale zase minimálně na mínus jednu hvězdu. A díky jedné plusové za krásnou Niu Long (kdepak je téhle divožence z Fresh Prince asi konec?) jsme na "solidních" dvou, vyhrazených pro naprosto zbytečné záležitosti. 40% ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Trapné, trapné a ještě jednou trapné. Ostatně jako valná většina amerických rádobykomedií posledních let. Nechce se mi plýtvat mnoha slovy na tuhle hloupost, tak jen krátké varování - poživatelné jedině na vlastní riziko. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence už pro mě není ten co sekundoval Smithovi v Mizerech ... Chudák klesk už opravdu hodně hluboko. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo se zdravým rozumem říci pro koho jsou tyhle skvosty filmového nebe točeny?Pro mě určitě ne!I filmy od Trošky a Olmera a nevím koho ještě jsou i o několik stupňů odpadu lepší než tento distributorův Kinohit u kterého prasknete smíchy.Já neudělal ani grimasu natož se pohihňal.CHACHA. 0/10 ()

Anthony odpad!

všechny recenze uživatele

Spíše než odpad je to hnus. Zastřelte někdo toho debilního Lawrence, nebo bude dál točit podobné hnusné hity. S tím človíčkem se mi nelíbil žádný film, ale tento je vrcholně odporný. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Richard Gibbs: 1. That's What I'm Looking For - Da Brat/Jermaine Dupri/Missy Elliot [4:03] ,2. I've Got To Have It - Jermaine Dupri/Naz/Monica [3:24] ,3. What I'm Gonna Do To You - Kandi [3:50] ,4. Bounce With Me - Lil' Bow Wow/Xscape [3:23] ,5. You Can Always Go - Jagged Edge/Blaque/R.O.C. [3:38] ,6. Radio - Kurupt/R.O.C./Phats Bossi [4:26] ,7. Big Momma's Theme - Da Brat/Vita/Destiny's Child [3:14] ,8. Treated Like Her - LaTocha Scott/Chante Moore [4:34] ,9. I Like Dem - Lil' Jon/The East Side Boyz [4:35] ,10. I Want To Kiss You - Devin [3:31] ,11. Love's Not Love - Marc Nelson [3:39] ,12. Ooh Big Momma - Lil Jon/The Eastside Boyz [3:48] ,13. Get Up - Jessica [4:07] ,14. I Still Got To Have It - Jermaine Dupri/Naz/Monica [3:27] ()

tron 

všechny recenze uživatele

Mohlo to byť horšie, ale stále žiadna sláva; márne sa snažím spomínať na časy, keď sa diváci ešte smiali takým inteligentným kúskom, ako je MÔJ BRATRANEC VINNY. Martina Lawrencea znesiem len v BAD BOYS, vo všetkom ostatnom je nesympatický a nudný panák, ktorý chce byť novým akčno-komediálnym Eddiem Murphym, ale neurobil prieskum trhu a tak nevie, že nový akčno-komediálny Eddie Murphy už nikoho nezaujíma. AGENT V SUKNI je fekálna bláznivá komédia s Paulom Giamattim ešte v časoch, keď bol rád, že hrá po boku Martina Lawrencea. A jedna podobnosť s Murphym navyše: rovnako, ako ZAMILOVANÝ PROFESOR, i AGENT V SUKNI má skvelé masky. A strašný scenár. Ale na rozdiel od iných mi tento film nevadí a celkom sa pri jeho sledovaní bavím. ()

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli Martin Lawrence ze sebe dělá dementa dobrovolně nebo má k tomu nějakej zvláštní důvod... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kariéra Martina Lawrence se začíná podobat kariéře Eddieho Murphyho. Začatek dobrý v akčních komediích, pak úpadek do průměru a nakonec sázka na ksichty a fekální humor. Stejně jako Eddie v Zamilovaném profesorovi, tak i tady se Martin převlékl za tlustého, a aby to bylo ještě vtipnější, tak je z něho žena. Párkrát jsem se zasmál, protože nepatřím mezi Martinovi odpůrce a smíchu se nijak nebráním. Ten příběh je sice naprosto banální, ale jako oddychovka ujde. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl bych být shovívavý, ale nejde to. To je tak blbé, že jsem nenašel sílu to dokoukat. Kdyby se možná jednalo o nějaký amatérský počin, tak bych asi pochopil, že si kluci u toho užili nějakou legraci a schválně natočili blbost, ale on je to velkofilm. Mega pecka do kin. Hnus je to a nic víc. Mělo se to jmenovat Debil ve filmu. Teď jsem se tak rozčílil, že nemám chuť k tomu něco dál psát. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli mají v poslední době Američané vkus, co se týče komedií, když u nich zaboduje pomalu jakákoliv, kde se černoch převléká za velkého černocha, nebo dokonce častěji za velkou černošku. Jestli jim už jen fakt, že místo Martina Lawrence vidí Martinu Lawrenceovou, stačí ke štěstí... tak potěš koště. Zaplaťpánbůh je Agent v sukni ještě docela snesitelná komedie, co se tohoto velmi specifického podžánru týká. Za nic na světě však nemůžu podobnému výtvoru dát větší než podprůměrné hodnocení. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Všetko čo mohla ponúknuť Lawrencova komika prostredníctvom jeho zábavných ksichtíkov pokryla tona gumeného tuku. Ale na úplný odpad! to určite nieje, na pár miestach som sa peckovo zasmial, aj keď tá komika bola výrazne nanútená. 40%. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Raději to neporovnávat s "Tátou v sukni",protože bych musela hodnocení snad ještě snížit."Bábina"byla opravdu nesympatická a některé scény zase opravdu přehnané.. ()

Reklama

Reklama