Reklama

Reklama

Anglie 14. století je světem rytířů ve třpytivé zbroji. Jamal jako cizinec v neznámém prostředí musí najít způsob, jak obstát na dvoře krále Lea, kde se vydává za sira Skywalkera. Po odhalení, že není šlechtic, je odsouzen k popravě, ale těsně před vykonáním rozsudku ho rebelové zachrání a utečou s ním. Nakonec se postaví do čela vzpoury proti tyranskému králi. Používá přitom fígle, jež se naučil v ulicích 20. století, získá nové přátele, srdce krásné dívky Victorie a po návratu do současnosti pochopí, že výlet do středověku byl něčím víc než jen lekcí z dějepisu. Potká milou dívku, až příliš podobnou jeho Victorii, jménem Nicole. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

InaS 

všechny recenze uživatele

Prostě úplně obyčejná, ničím výjimečná nebo zajímavá komedie. Prostě nuuuudaaaa až u toho budete mít puštěný rádio a mýt nádobí. Beru to jako nutnou výplň filmového výběru, protože kdyby všechny filmy byly dobré, tak by taky byly nudné a hlavně by se o nich nedalo říct, že jsou dobré. Tohle je prostě pouhá výplň díky, které můžete říct o jiných filmech, že v porovnání s tímhle je to trhák! ()

Han22 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu je důležitý, jak moc Vám vadí/líbí se Vám vyblbování Martina Lawrence. U mě je to tak na půl, některý jeho filmy jsou skvělý, některý otřesný a tenhle je tak mezi. Lawrence ze sebe dělá tradičně totálního dementa, ale některý scény jako krocení koně, středověký funky nebo box nemají chybu, ve finále pak film přejde do trošku (ale jen trošku) vážnějšího tónu, začne se organizovat povstání a nakonec dojde i k útoku na hrad, což se mi moc líbilo. Takže u mě dobrý a dobrý je za tři. ()

Reklama

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Trhněte si všichni nohou, aby jste se nepotentovali s tou kritikou. hnidopiši s maďarskýma vlajkama a co jako. byla to luxusní prča a Lawrenc si navždy zjískal mé srdce už v komedii s Timem Robinsnem Není co ztratit. Pokud vm nevyhovují banální komedie pro zábavu pusťte si doprdele Hamleta..... amen ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobra komedie u ktere jsem se obcas i dobre bavil.Ale kdyz je spatny scenar, tak tomu ani Lawrencovo komedialni nadani nepomuze (nekteri rikaji ze prehraval, ale me do tohoto filmu sedl bezvadne).Neni to nic prevratneho,ale myslim ze vetsi hodnoceni nez ma nyni (46%) si tento film urcite zaslouzi.Ja davam 65. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Celkom dobré. Príbeh nieje zlý, počas celého filmu som nenašiel nejaké výrazné zápory ktoré by ma nudili, Lawrence hrá dobre, podá pár hlášok a vtipné scény sa tiež vydarili. Je to krátke, takže sa tu nudiť ani nedá. Síce to má od kvalitnej komédie(aj od 4*) daleko, ale dá sa na tom pobaviť aj viackrát. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama