Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

Emzet 

všechny recenze uživatele

Vždycky je na pováženou, když těch pár několikavteřinových úryvků starého snímku, na který někdo v aktuálním filmu zajde do kina, je v celém filmu nejlepši :-) (zde Two Tickets To Broadway). Ne, Lopezová opravdu NENÍ herečka. Už to samotné tento film dost ošklivě poznamenává. Přičteme-li si fakt, že se divák nezasměje ani jednou a zvratů by se v TWP nedořezal (takže od začátku je jasné, jak bude film pokračovat a jak skončí), absenci čehokoliv, co by tento snímek jakkoliv ozvláštňovalo a všehovšudy průměrnou řemeslnou stránku, i ty dvě hvězdy jsou možná až příliš štědré. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl sprosťák, napsal bych, že je to totální píčovina, ale jelikož jsem slušný člověk, napíšu jen: donebevolající blbost + dementní kravina. Tak, když jsem si ulevil, snad mi půjde lépe konstruktivní kritika, i když.. ne. O Svatbách podle Máry se nedá napsat nic moc pochvalného, tak snad jen, že díky těm pár netrapným vtipům tam tu 1* přeci jen dám. ()

Reklama

Alenkita 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se za rozhořčení projevující se dále ve způsobu mého hodnocení. Na tomhle filmu jsem si hořce uvědomila téměř veškerá klišé romantických komedií. Obvykle, přiznávám se, se na konci takových filmů nechám ošálit a dojatě pláču, tady jsem nevěděla jestli se smát či zvracet. Věrohodnost veškerá žádná... křečovité, sdělení vlastně tak mistrně zašifrované, že by snad bylo příhon¨dnější označení filmu jako "mysteriózní drama". V tomto druhu filmů (rom. kom.) často zmiňované detaily na jejichž základě se jeden do druhého zamiluje, jsou tu vyhnány v opačném významu do nepochopitelných výmyslů, které snad scénárista psal zfetovaný, jako "Nesnáším když si vždycky jak se přejí vyhrnuje levou nohavici." (?!?!) Lopez jsem chtěla dát ještě šanci, ale prostě jsem jí opět nevěřila. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Občas som aj uvažoval aj o hviezde navyše. Z čistej nostalgie. Pred vyše dvadsiatimi rokmi, sa totižto točili väčšinou pozerateľnejšie rom-com, ako je to dnes, nezasítené všelijakými dnes extrémne populárnymi trendami. Takže ústredný ´´nešťastný´´ pár v pohode, príbeh klišé, ale pobaví a celkovo pomerne zabudnútá romanťárna, ktorá síce nesvieti ako kométa, ale medzi hviezdami sa rozhodne nestratí. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Po několika romantických komediích, které se nějakou záhadou vloudily do mého videa a které potěšily mé srdce (a ne vždy to souviselo s tím, kdo mi při sledování dělal společnost;)) byly Svatby Podle Mary drsným procitnutím do reality. Do reality, ve které se točí nudné, pseudoromantické, hvězdně obsazené skorokomedie. Ještě že jsem se nenechal navézt do Gigli, kterou mi kdosi nabízel na CD:) Anebo možná škoda, protože v porovnání s tím by si duo McConaughey - Lopezová určitě vysloužilo vyšší hodnocení:)) A to se mi ten McConaughey po Amistadu a Čas Zabíjet opravdu zamlouval:)) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)

Reklama

Reklama