Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na veľkej výletnej lodi, ktorá sa plaví po jednom z afrických veľtokov, uvidí vplyvný a bohatý kmeňový náčelník Ben Ileu Bey pôvabnú belošku Eleanor (Eleanor Holm), mladú dcéru organizátora zoologickej expedície. Náčelník sa ju rozhodne za každú cenu získať do svojho háremu. Avšak nielen on je mocným mužom v tamojších končinách. Pánom džungle je totiž Tarzan (Glenn Morris), ktorému krásna Eleanor tiež padla do oka... (MM_Ramone)

(více)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

ve30 až 50 letech vzniklo minimálně 10 filmů o tarzanovy, ve své době to táhlo. Džungle, zvířata a dobrodružství. Dnes to sice tak netáhne a natáčejí se CGI sračky jako Legenda o Tarzanovy ale tyhle filmy mají své kouzlo. Mělo to dobrou atmosféru a trvalo to nějakých 65 minut takže to uteklo dobře, jen zhruba druhá polovina filmu se celkem nepříjemně táhle ale to vynahradilo parádní finále. ()

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Z Tarzana se s příchodem zvukového filmu stalo žádané zboží a tvůrci do hlavních rolí obsazovali populární olympijské vítěze,očekávajíc,že národní hrdinové v roli opičích mužů přinesou kasovní úspěch.Po Johny Weissmulerovi,Hermanu Brixovi a Busterovi Crabbeovi dali tentokrát příležitost olympijskému vítězi atletického desetiboje Glennu Morrisovi.No a aby těch sportovců nebylo málo,tak Morrisův ženský protějšek v tomto snímku hraje Eleanor Holmová,olympijská šampionka v plavání.Film je to však poměrně slabý a až na pár dobrých scén dost nudný. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na veľkej výletnej lodi, plaviacej sa po jednom z afrických veľtokov, uvidí bohatý náčeľník Ben Ileu Bey pôvabnú belošku - Eleanor. Mladú dcéru organizátora zoologickej expedície. Rozhodne sa ju za každú cenu získať do svojho háremu. Ale nie len on je mocným mužom v tamojších končinách. Pánom džungle je Tarzan. A tomu tiež krásna Ellen padla do oka. Úlohu Tarzana si zahral svalovec Glenn Morris. ** ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama