Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hart se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a projde opět pro ni ponižujícím procesem zkrášlení. O rok později je už ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka. Vše se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiserová. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nepopírám, že je jednička lepší. Anebo dvojka horší, jak chcete. Dovoluji si však dát stejné hodnocení, a to díky Sandře. Konečně měla její role alespoň na chvíli odlišný charakter než na který jsme zvyklí, a konečně ji někdo učesal a navlékl do pořádných šatů. Jinak si nic nenamlouvejme, jedná se o typickou americkou komedii s násilně tlačeným humorem, který je sice místy možná i vtipný, více však směšný. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

V titulkoch tohto filmu je napísané komédia? Nie toto nie je komédia. Toto je film, ktorý sa tvári ako komédia a ako akčná komédia. Počas celého filmu som sa ani nepousmial - niečo podobné ako keď som sledoval Batmana. A vôbec celkovo som sa nudil, Bullock podala dosť podpriemerný výkon, jej slabé chvíľky aspoň trochu osvetľovala Regina King. Snáď ešte koniec sa dal, ale celý ten film bol pre mňa zbytočnou stratu času ... Hoci dávam ** som dosť sklamaný a dosť som sa nudil ... ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Podtitul je trochu zavádějící, myslím si. Film je to oddechový, u kterého prostě nesmíte přemýšlet, protože když to uděláte, ihned se všechno pokazí. Je to horší než jednička, je to omílané téma a typický příklad nastavované kaše. Film není nijak ohromující, kouzlo se vytrácí, protože Grace není tím, čím bývala, zápletka je místy dost bezduchá a některé scény jsou dost nedořešené, ale celkově se mi obraz tohoto filmu zase vylepšuje tím, že to bylo tak trapné, až to bylo vtipné. Opravdu jsem se někde hodně nasmála, proto budu hodnotit jako (pod)průměr. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Van Tongeren: 1. Wikked Lil' Grrrls - Esthero ,2. I'm a Bomb - Natasha Bedingfield ,3. Trouble - Pink ,4. Black Betty - Spiderbait ,5. (You're) Having My Baby - Paul Anka ,6. She's a Bad Mama Jama - Carl Carlton ,7. Fire - The Ohio Players ,8. Don't Leave Me This Way - Thelma Houston ,9. I'll Take You There - The Staple Singers ,10. Proud Mary - Ike Turner ,11. New Attitude - Patti LaBelle ,12. Cabaret - Liza Minnelli, ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $48,478,006Tržby Celosvetovo $101,393,569║ Zbytočná prevarená fraška, čo nemá dohromady čo ponúknuť, už prvý diel bol dosť nezáživný a tu to ide z kopca ešte viac príbeh je absolútne prázdny bez pestrejšej myšlienky. /25%/ ()

Galerie (73)

Zajímavosti (12)

  • Jesse James, přítel a budoucí manžel Sandry Bullock (Gracie Hart), hraje soutěžícího v páce v baru. (imro)
  • Scény natáčené mimo Ostrov pokladů na bulváru Las Vegas Strip komplikovaly silné písečné bouře. (Tereza666)

Reklama

Reklama