Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řada erotických minipříběhů natočená na motivy povídek a bajek známých spisovatelů (La Fontaine, Boccaccio). (claudel)

Recenze (57)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Film velmi blízký pornu, který se od něj liší jen tím, že v něm nezahlédnete (minimálně co se mužů týká) jednu část těla. A ještě možná taky tím, že si řeknete, že ksichtíky těch "herců" válejících se po posteli přece znáte. Z Vášnivých známostí jsem viděla sotva třetinu povídek (vybírala jsem si ty s charismatickými herci v hlavní roli), ale napadá mě jediné slovo: nuda. Není to erotické, nemá to náboj, nemá to příběh a jakýkoliv pokus o alespoň trochu slušný herecký výkon přebíjí zkrácená stopáž, příšerný soundtrack a podivný vypravěč, který recituje i dialogy postav. Naprosto nechápu, jaký producent do toho mohl vrazit prachy. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Jejda jejda, to je mi ale veledílo. Pamatoval jsem si z dob vysílání v televizi jen příběh se Sabinou Laurinovou, ale teď po opětovném shlédnutí myslím, že to tak bylo jedině dobře. Tak neuvěřitelnou hovadinu člověk jen tak nevidí. Vypravěč/ka nejen že mluví i za všechny účinkující, ale podání je otřesné. Zní to skoro jako pohádka o Pepínovi šulínovi a Aničce pičce, obsah všech komentářů je děsný. Jedna hvězdička za to, že si člověk okoukne hezká těla českých a slovenských hereček, navíc tak, jak vypadala před dvaceti lety. Jinak naprostý odpad, záběry na mrtvýho švába o stejné stopáži považuju za smysluplnější projekt. ()

Reklama

unagi odpad!

všechny recenze uživatele

Toľko primitívnosti v jednom filme a to už je poznať od prvých záberov, to sa len tak nevidí! V tomto "porne" nieje nič na úrovni a všetko je na hovno, či strih,herci,debilná hudba či to maznanie sa nahých tiel všade kde boli schopný umiestniť kameru. Dokonca museli použiť tie isté zábery viac-krát. Nie, toto vidieť už nechcem! odpad odpadov! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Star Sex aneb když hvězdy souloží. Česko-slovenské hvězdy a hvězdičky dělají "díru do světa" v soft erotických příbězích ala Dekameron. Dnes by na tuto kapitolu kariéry nejraději zapomněli, ale pro nás tu zůstává zajímavý studijní materiál o tělech našich tehdy začínajících, dnes populárních hereček. Podobné filmy (tím myslím přítomností našich spoře oblečených celebrit) - Venušina delta (r.1994), Peklo v řetězech 2 (r.1993). ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,John, nedávno najatý stájník, je překvapen, když vidí paní mimo dům.“ Vášnivé známosti by se měly jmenovat spíše Nudné známosti. Nuda se totiž šíří všemi povídkami, zatímco vášeň se v nich hledá velmi obtížně. Nejvíce mně asi vadilo, že zde zcela chybí jakékoliv dialogy a vše se dozvídáme od vypravěče, takže výsledek připomíná polský dabing. Obzvláště výživné jsou ty scény, kde vypravěč dabuje milostné vzdechy obou partnerů. Ale ani obrazová stránka za moc nestojí. Příběhy jsou tupé a hrozně hloupé, mnohdy by se jejich popis vešel do kratičké anekdoty. Herci se dvakrát nesnaží, ale asi ani nebylo proč. Jediné, proč se dá tento film shlédnout je velký počet nahých českých hereček. I tak je to ale pořádný výkon dokoukat ho až do konce. Nuda je to totiž obrovská. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Některé příběhy byly natáčeny v České republice (zámek Slavkov, zámek Buchlovice) a objevila se v nich plejáda českých a slovenských herců a hereček. (claudel)
  • Katarína Brychtová v roku 2009 k svojej účasti vo filme: "Prosím vás, veď to bolo pred 15 rokmi! A celý filmík trvá asi 4 minúty. No nemám s tým problém. Deťom som to vysvetlila a dnes by som to už určite nerobila." (Arsenal83)
  • Film bol natočený pre spoločnosť Playboy a všetkým aktérom bolo sľúbené, že tento film sa v strednej a východnej Európe neobjaví. (Dexter1)

Reklama

Reklama