Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řada erotických minipříběhů natočená na motivy povídek a bajek známých spisovatelů (La Fontaine, Boccaccio). (claudel)

Recenze (57)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Já víc ke štěstí nepotřebuju :D Zábavné klasické povídky, fešné československé herečky bez negližé. Humoriáda jak se patří v každém směru. Vyloženě pak nejzábavnější je povídka Nejlepší přátelé, kde společná manželství konzumují Hrubešová a Brožová křížem krážem. Laurinová je taky v pohodě, Fialová velice příjemná, Vojtková pobavila (dokonce dvakrát) a u Studénkové jen lituju, že neměla vlastní postelovou scénu. Ovšem Zdenička se jinak erotiky nebojí v běžném československém kontextu, takže by to ani tak nebylo raritní setkání. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Film velmi blízký pornu, který se od něj liší jen tím, že v něm nezahlédnete (minimálně co se mužů týká) jednu část těla. A ještě možná taky tím, že si řeknete, že ksichtíky těch "herců" válejících se po posteli přece znáte. Z Vášnivých známostí jsem viděla sotva třetinu povídek (vybírala jsem si ty s charismatickými herci v hlavní roli), ale napadá mě jediné slovo: nuda. Není to erotické, nemá to náboj, nemá to příběh a jakýkoliv pokus o alespoň trochu slušný herecký výkon přebíjí zkrácená stopáž, příšerný soundtrack a podivný vypravěč, který recituje i dialogy postav. Naprosto nechápu, jaký producent do toho mohl vrazit prachy. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Erotika a herecké výkony na úrovni Bud bindi, ale aspoň sa tí naši "umelci" v plnej kráse ukázali, že jednak sú ochotní za 5 korún ukazovať od ritnej diery všetko smerom dopredu, ale tiež že Gilette nie je pre muža to najlepšie, pretože tú z tých filckárov nebol oholený že vôbec nikto. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tady ,,hrajou,, naše ,,herečky,, . Ovšem samozřejmě v současné době jsou to ,,dámy,, Jsou to celebrity. Myslím si, že v záplavě pořádů : Jak celebrity vaří , Jak celebrity cestují, Jak celebrity tančí, Jak si celebrity měří IQ, V čem celebrity žijí, Na čem celebrity serou, bych já klidně dal pořád :Co vlastně české celebrity umí ... áá jenže to by bylo dost krátký. No,ale zase by jsme se viděli asi pěknou šukačku. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Toto je čistokrvné guilty pleasure. Polovica poviedok síce nemá hlavu ani pätu a sú akurát zdĺhavé, ale tie od Boccacia sú dokonca aj vtipné a svojsky poučné. Naše herečky v mladosti využili príležitosť, dnes si to do vitríny k oscarom nedajú, ale nič zlé sa nestalo. Skôr dobré a zvlášť u Fialovej a Laurinovej je to radosť pozrieť. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Film bol natočený pre spoločnosť Playboy a všetkým aktérom bolo sľúbené, že tento film sa v strednej a východnej Európe neobjaví. (Dexter1)
  • Některé příběhy byly natáčeny v České republice (zámek Slavkov, zámek Buchlovice) a objevila se v nich plejáda českých a slovenských herců a hereček. (claudel)
  • Herci vraj dostali na tie časy kráľovský honorár – každý po 20 000 korún. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama