Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řada erotických minipříběhů natočená na motivy povídek a bajek známých spisovatelů (La Fontaine, Boccaccio). (claudel)

Recenze (57)

kleopatra odpad!

všechny recenze uživatele

Erotické veledílo z produkce Playboye, ke kterému se dnes ani Sabina, ani Markéta, ani Kateřina nechtějí znát: ".....my nevěděly..... oni nás podvedli.......a ani nám nezaplatili....." ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tady ,,hrajou,, naše ,,herečky,, . Ovšem samozřejmě v současné době jsou to ,,dámy,, Jsou to celebrity. Myslím si, že v záplavě pořádů : Jak celebrity vaří , Jak celebrity cestují, Jak celebrity tančí, Jak si celebrity měří IQ, V čem celebrity žijí, Na čem celebrity serou, bych já klidně dal pořád :Co vlastně české celebrity umí ... áá jenže to by bylo dost krátký. No,ale zase by jsme se viděli asi pěknou šukačku. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Asi první pr0n, co sem viděla (cca 9 let, sbírka kazet rodičů), takže deformace na celý život. Pamatuju si Nogu s plnou hubou a Sabinu zmítající se na posteli. Prostě trauma. Jako kulisa na party ideální. ()

Brouk odpad!

všechny recenze uživatele

Fantastický předělový film nejedné naší umělkyně, obzvláště jedné ano!!! Kam se hrabou Lurdy!!! Zázrak!!! Hle nesedávej panenko v koutě, hodný strýček a znalec umění (tedy přeloženo štědrý sponzor) si Tě najde. A zázrak? No ten se stal... Přerod nejedné naší pseudoumělkyně, tedy herečky nižší kategorie na špičkovou a navíc plníci tržby bulvárních plátků.... A pak už je to standard.. kázati vodu, popíjeti víno... ono to snad nepraskne (Já a svlékat? Ne,nikdy... JÁ! JÁ! JÁ! Já jsem HEREČKA a nemám to zapotřebí)... a prasklo, ale dost ututlalo... :-) A když se pak srovnaj ty ženské hrudníčky po čase ... žádný zákrok zvenčí ale zhůry... Příroda je mocná... To samo nebo po miminku,že.... ach jo... Proč mám pamatováka a sem tam chvilky soudnosti, jak by se mi jako milovníkovi estrád a řádnému "Novákovi" blaženě žilo... Aspoň, že Miro Noga s pár lidma v historickém kostýmku pochopil, že to je taškařice :-) 5* či odpad, aby se nezapomělo... jinak slabé hodně slabé 2 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Bóóóže, tak toto musela byť potupa. Samozrejme, na Slovensko sa film nikdy nemal dostať! Vážení slovenksí herci a takto sa zosmiešniť. Bezpochýb je to najlepší novodobý film! ;-)) Jedna hviezdička za to, že mali tú odvahu do toho ísť! 15%. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Film velmi blízký pornu, který se od něj liší jen tím, že v něm nezahlédnete (minimálně co se mužů týká) jednu část těla. A ještě možná taky tím, že si řeknete, že ksichtíky těch "herců" válejících se po posteli přece znáte. Z Vášnivých známostí jsem viděla sotva třetinu povídek (vybírala jsem si ty s charismatickými herci v hlavní roli), ale napadá mě jediné slovo: nuda. Není to erotické, nemá to náboj, nemá to příběh a jakýkoliv pokus o alespoň trochu slušný herecký výkon přebíjí zkrácená stopáž, příšerný soundtrack a podivný vypravěč, který recituje i dialogy postav. Naprosto nechápu, jaký producent do toho mohl vrazit prachy. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Já víc ke štěstí nepotřebuju :D Zábavné klasické povídky, fešné československé herečky bez negližé. Humoriáda jak se patří v každém směru. Vyloženě pak nejzábavnější je povídka Nejlepší přátelé, kde společná manželství konzumují Hrubešová a Brožová křížem krážem. Laurinová je taky v pohodě, Fialová velice příjemná, Vojtková pobavila (dokonce dvakrát) a u Studénkové jen lituju, že neměla vlastní postelovou scénu. Ovšem Zdenička se jinak erotiky nebojí v běžném československém kontextu, takže by to ani tak nebylo raritní setkání. ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Asi každý herec ve světě dostal někdy nějakou takovou podobnou nabídku v "moderní éře filmu".. Ale ti naši na to nemuseli kývat, neboť je to stupidita nejvyššího rázu... ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

To je síla, kam se české celebrity dostaly a přes co šly. Snímek, který se dá těžko dokoukat a jedná se o jeden z největších odpadů, které jsem doposud udělil. Tady člověk kroutí hlavou a říká si:,,Pane Bože proč?" 0/10 = 0% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Skromne hádam, nebol pôvodný zmysel erotických filmov vzrušiť diváka? Lusty Liasons má svoj humor, ktorého si je vedomý, práve na úkor vzrušenia. Jedna hviezda za dievčatá. Laurinová bola v tej dobe fakt krásna, všecky tie bloncky vybrali pre ich super telá a všetko normálne herečky. Čo by za taký kasting dali tvorcovia porna?! Aký bol vlastne rozpočet? Asi dosť. A vo výsledku je viac sexi aj Teleráno ()

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

trápny erotický film, grozná filmárčina, príšerné a naivné, blbosť, ktorá má rú drzosť, že použije MORRICONEHO hudbu?! strašné!!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Máme moc hezké holky v naších luzích a hájích. Až na ty neupravené zahrádky by jich pár stálo za hřích. Bohužel, jejich těla jsou tím jediným, na co se dá dívat a i tohle koukání brzy omrzí. Jednotlivé povídky jsou maximálně nudné, stále o tom samém, jak je nevěra prospěšná manželství, nic neříkající a zbytečné. Občas vystrčí růžky lehký nádech humor, ale ten se brzy zase schová. Jsem rád, že už mám za sebou tuhle českou kultovní pornoklasiku potvrzující pravidlo, že každý má svoji cenu. České krásky si nakonec údajně bohužel zahrály zadarmo, takže se cítí právem rozladěné. Moc bych se divil, kdyby si na sebe taková sračka vůbec zvládla vydělat. Každopádně zajímavý náhled na kultivované a spořádané herečky současnosti v akci. ()

Tomco odpad!

všechny recenze uživatele

hrozne sakra! nuda, shit! bol som zvedavy len na nahu katku brychtovu, ale ze by som bol nejaky ukojeny tym co som videl :) to nie. zabity cas. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Erotika a herecké výkony na úrovni Bud bindi, ale aspoň sa tí naši "umelci" v plnej kráse ukázali, že jednak sú ochotní za 5 korún ukazovať od ritnej diery všetko smerom dopredu, ale tiež že Gilette nie je pre muža to najlepšie, pretože tú z tých filckárov nebol oholený že vôbec nikto. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Mne sa tento počin náhodou páči. Veď kde inde uvidíte nahú Katku Brychtovú, ktorá mimochodom vyzerá stále sexi. No a práve preto volám po ďalších odhaleniach !!! Technická poznámka: Najlepšie si to tu rozdávajú Zuzka Fialová a Sabina Laurinová (žiaľbohu, nie spolu :-)) Chlípníci vpred ! :-) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Je úsměvné vidět spoustu známých českých a slovenských herců a hereček hrát v erotických minipříbězích a la Dekameron. Už méně úsměvná je kvalita díla jako celku. Našli by se snad dvě tři povídky, které za něco stojí, jinak je to doslova katastrofa. Dvě hvězdičky jsou až příliš. ()

Reklama

Reklama