Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (626)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Hitch mě bavil. Will Smith dokáže z každé role vyždímat maximum. Tady v roli randeologa působí skvěle. Je to zvláštní, ale řekl bych, že film je určený především pro mužské publikum. I když je fakt, že spousta mužů není na definice filmů "romantický" zvědavá. Film odsýpá příjemně a to je důležité u takovéto žánrovky se stopáží skoro dvě hodiny. Velké plus na filmu dělá hlavní hvězda, to bez debat. Ale i další herci jsou schopný a do filmu se hodí. Nejvíc překvapivě pobaví scény dvojice Smith a James. Kevin James jako absolutně nepoučitelný a zároveň nepoužitelný muž v roli zapadne. Hitch s ním bude mít mraky práce. Těžko říct co vytýkat, asi to, že se nejedná o legrandu na jakou jsme u komedie/romantika zvyklý. Spíše jde o několik hlášek v dobře upraveném kabátku se skvělým hercem v hlavní roli. (77 %) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Verili by ste, že Will Smith do roku 2005 nehral v žiadnej romantickej komédii? A že i v nej podáva skvelý výkon? Tento troška vynaliezavý a štipku šikovný film je romantický i vtipný, ale (na americkú romantickú komédiu) pritom psychologicky slušne prepracovaný (je jasné, že takúto prácu môže robiť iba niekto, komu ženy v minulosti ublížili alebo on im a teraz robí pokánie). Problém je v tom, že je to neuveriteľné (keď sa ma niekto spýta v čom, týždeň sa s ním nebudem rozprávať), vyložene vtipných je len zopár scén a hoci je Smith vo veku 37 rokov úžasne rozkošný, prehnaná dĺžka (skoro dve hodiny!), priemerný scenár, nezáživná réžia a tradične mdlá Mendesová to (z)ničili. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal trochu něco jiného. Větší odvaz. Některé pasáže byly skvělé, ale jindy jsem se zase docela nudil. Will Smith je můj oblíbený herec, ale v tomto případě si mě jeho film nezískal. Viděl jsem minimálně 10 lepších romantických komedií a to jsem jich celkově moc neviděl. Oddychovka na zabití času je to dobrá, ale ničím mě nepřekvapila. 60% ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Samotná délka filmu mě velice překvapila,byl jsem tedy zvědav co na mě tvůrci do skoro 2hodin připravili za zvraty, tak aby udrželi moji pozornost. Hlavní tahem bylo svěřený hlavní "vedlejší" roli herečce Eva Mendes, která je jistě tím pravým důvodem proč většina můžu tento film dokouká až do závěrečných titulek. Vcelku originální námět na romatickou komedii, natočenou neotřelým stylem, bohžel kazí konec a jeho stálé opakování menších úloh skoro donekonečna. Stačilo zkrátit samotný čas, tím že bychom se obešli toho dlouhého umělé nataženého konce. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Romatické komedie mám rád. Dost často jsou přeslazené ale na druhou stranu docela pobaví. Téměř vždycky se najdou nějaké vtipné scény u kterých bych se smál i nahlas. Do tohoto snímku jsem šel s velkým očekáváním. Za prvý, že to bude něco originálního a to celkem i je. Za druhý, že to bude vtipný a to teda nebylo ani kdybych se na hlavu postavil. A za poslední, čili za třetí jsem čekal lepší herecké obsazení. Willa Smitha mám rád. Je to herec, který umí hrát, je to sympaťák a jeho humor mi sedí. Zde nic nepředvedl. Krásná Eva Mendes zde byla jen na okrasu. Tomuhle chybí jakýkoliv šmrnc a humor. I když jedna vtipná scéna byla a to když Smith natekl z alergie, ale jinak to byla taková nuda, že jsem u toho stále zíval, prosil jsem aby už byl konec a s velkou dychtivostí jsem sledoval display, kdy už konečně bude konec. Po hodině jsem měl pocit, že na to koukám 2 hodiny. Po skončení jsem myslel, že jsem na to koukal 6 hodin. Bylo to vážně nezaživný a pokud bych se na to ještě někdy chtěl podívat (což silně pochybuju), tak jedině se třemi litry kávy a musel bych u toho mít oči otevřené pomocí parátek, abych neusnul. Se svým nízkým hodnocením si připadám jako narušitel procentuálního hodnocení Hitche, ale mně se to prostě nelíbilo!!! ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Keď Sarah (Eva Mendes) a jej priateľ jedia v reštaurácii Rice to Riches, v pozadí je počuť zvuk príborov. Všetky jedlá sa však podávali na plastových tanieroch a ľudia jedli plastovým príborom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama