Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Diskuze

GobbosFILMAG

GobbosFILMAG (hodnocení, recenze)

Viděl jsem to prvně jako malý prcoň a tak říkám, čím je chlap víc chlap, chápe víc a víc si to užije...rovných pět :D

punk_zero

punk_zero (hodnocení, recenze)

Heh, je prijemne vidieť Willa Smitha v niečom inom ako je sci-fi. Hlavne po boku prekrásnej Evy Mendesove

r0b3rt

r0b3rt (hodnocení, recenze)

Príjemná komédiá s krásne úprimným záverom, ktorý mi vyčaril úsmev na tvári. Viac snáď netreba... :)

DanielP.

DanielP. (hodnocení, recenze)

Po dlouhé době romantická komedie, která mě vzala a navíc americká :)) Film má spád, dobrý děj i herecké obsazení s výkony.

japsa

japsa (hodnocení, recenze)

jeden z těch filmů, na které se člověk podívá rád znova ne proto, že to byl SUPER film ale právě proto, že byl moc příjemný.. Eva i Will - super zahrané

FrantaL

FrantaL (hodnocení, recenze)

Nejlepsi americka komedie (krome parodii), ktera mi prisla velice vtipna a poucna.

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

ten heft .....Sáro sem chlap,odkdy robíme napoprvé neco dobře :))))svatá pravda,prijemny film,Will to ako vždy skvele zahral,je tam nazjedenie

Smith.F

Smith.F (hodnocení, recenze)

Geniální první polovina bohužel nepokračovala ve stejném tempu v další částí, která je klasickým "romanťákem"..

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Dobry film ale tahal to hlavne Kevin James, bez tej zapletky by som povedal ze by to bol najhorsi Willov film a postava kt. hrala Eva bola najvacsia P... pod Slnkom, neverila mu, zarobila na nom prachy, snazila sa ho znemoznit, znicila mu karieru pritom o tom ani nic nevedela, ledva sa mu ospravedlnila, aj to jej neslo, on sa isiel pretrhnut aby ju ziskal, a ona stale robila drahoty a cely cas vyzerala ako z beckoveho porna.

švajstřík

švajstřík (hodnocení, recenze)

Filmik kterej se mně mooocinky líbil.Romanticka komedie je něco pro mně.Už jsem to viděla asi 128x ale nikdy mně to nepřestane bavit.Hraje tak taky vinikající herečka Eva Mendes,(pro mně nejoblibenější:)

k.rakonos

k.rakonos (hodnocení, recenze)

velmi povedená romantická komedie, u které se člověk pobaví. Film si asi klade i za cíl představit všechny rasy, vedle černocha tam hrají asiaté, běloši a smyslná mulatka Eva Mendes:-) 80%

Miki68

Miki68 (hodnocení, recenze)

Sám za sebe bych řekl "romantika - lepší průměr". Ale moje žena se u toho nefalšovaně bavila, až mě skoro nakazila. Nakonec jsme hýkali smíchy oba.

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

hoci romanticke komedie nie su prave pre mna tento film ma potesil rovnako ako Just my luck Will Smith to vie sedia mu komedialne ulohy...4'> super :)

kuba86

kuba86 (hodnocení, recenze)

Velmi úsměvná scéna byla na skůtrech a poté následující scéna s pradědečkem řezníkem. Jinak Will Smith podal skvělý herecký výkon :)

LasVegas

LasVegas (hodnocení, recenze)

Presne jak kdyz se koukam chlapovi do hlavy:-))) v techto pripadech radsi zavru oci:-)))) jinak dobrej film Smith je sladkej!!!same klady:-))

Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

golfista : Americka komedie = trapnost? V posledni dobe jsi cim dal tim zabavnejsi...

KK1980

KK1980 (hodnocení, recenze)

Dobrý námet príjemná zápletka a ešte lepšie vyvrcholenie proste som si pri tomto filme oddýchol a stálo to za ite peniaze W.Smith nemá predsa zlé filmy, aspoň v tomto sa dá naňho spoľahnúť, že si nevyberie blbý film

daymaker

daymaker (hodnocení, recenze)

Dal jsem tři hvězdy, ale je to něco mezi 3 a 4. "Neklasická" americká komedie, u které jsem se opravdu upřímně bavil. Všichni od začátku ví, jak to dopadne, ale všichni se na to zároveň teší... :-) Will Smith je opět velmi dobrý.

Daniel22

Daniel22 (hodnocení, recenze)

Willard opět potvrzuje svoji schopnost udělat z průměrného scénáře nadprůměrný film. Hitch zaujme hlavně příznivce amerického livestylu, na kterém je ostatně film stavěn. Další skvěle odvedená práce.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Chcete znát Hitchovo tajemství úspěchu a ušetřit hodinu a půl života a peníze za půjčovné? Nuže vězte milí muži, že Hitch nám radí ženám v prvé řadě naslouchat a pak taky neuškodí se jich občas zastat. Co se osvědčilo vám?

johnys

johnys (hodnocení, recenze)

Will je jako vino, cim starsi, tim lepsi. Super komedie, bavil jsem se od zacatku do konce, a to se mi u americkych snimku stava opravdu vyjimecne...

Reklama

Reklama