Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne drahá rozprávočka so všetkým, čo k tomu patrí. Čo už, aj cez takéto filmy sa buduje hviezdna kariéra. Ale napriek tomu musím povedať, že to bolo celkom milé, samozrejme brutálne naivné a hlúpučké, ale ako spríjemnenie dlhého dňa rozhodne neurazí. Škoda, že som nevidel staré diely série o chrobákovi. Ale kúsok dieťaťa vo mne stále je, pretože ten chrobáčik bol na zahryznutie a samozrejme aj Lindsay :). 55%. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Lehce nadhodnocené tři hvězdičky, ale přeci jen je to z důvodu nostalgických. I v předešlých dílech se to jen hemžilo nepochopitelnými triky. A i v tomto "pokračování" tomu není jinak, i když některé mne opravdu zarážely, nakonec jsem to překousl (přeci jen, je to od Walta Disneye). No popravdě to možná bylo tou hudbou, která je opravdu povedená a dodává na atmosféře. Obsazení nevím, ale je asi to jediné, co se moc nepovedlo. Herbie 53 forever :-D ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrná šablonovitá disneyovka, jejímiž hlavními taháky jsou Lindsay Lohan a brouk. Pro brouky mám slabost, ale Lindsay se tu jako herečka zrovna dvakrát nepředvedla a rozhodně jsou slečny co mě berou víc než ona a třeba její MEZI NÁMI DĚVČATY je minimálně o třídu lepší než tohle. Taky bylo fajn vidět po delší době znovu Matta Dillona, který vystřihl skvělého samolibého záporáka a Michaela Keatona. Závody hemžící se počítačovými triky měly své momenty, romantická linka byla dost zazděná, humor infantilní a spočívající takřka výlučně v tom, že brouk mrká světly, takže jsem se celou dobu přiměřeně nudil a v kině bych to rozhodně nedal. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zoufalství značky Disney (a Michaela Keatona), která tímto svým počinem zkusila probudit mrtvolu/vrak autíčka, které roztomilostí a hraním na city "hřálo u srdíčka" dětské publikum někdy v sedmdesátých letech. A navařila mu zgruntu aktualizovaný cíl i náplň (zejména řidičskou)... bohužel jako už tolikrát tvůrci poněkud šlápli vedle v odhadu, co a pro koho to vlastně točí - Herbie provádí naprosto fantasmagorické manévry, výkruty a úlety, přičemž dlužno podotknout, že po vizuální stránce byla vymakanější Past Na Rodiče z 98. roku, když už se musíme bavit o Lindsay Lohan (čili tohle je dejme tomu pro děti). Vedle toho se vedou typické jalové řeči o tom, jak ten či onen má ambice, a ten či onen ho má příliš rád, aby mu dovolil tak riskovat, a blablabla, a dýjadýjadá (což děti ukrutně nudí, tudíž to pro ně být nemůže, ale rodiče to musí ukrutně nudit taky, i když z trochu jiného důvodu), do toho Brouk mrká a směje se, a tak vůbec. A ještě někde mezi tím se odehrávají i (na poměry dětského/rodinného filmu) poměrně brutální scény s demoličním derby, u kterých se děti, kterým ten zbytek ještě přijde zábavný, bojí. A už bez jakéhokoliv náznaku důvodu je použití hudební náplně, protože to jsou z většiny osmdesátkové vypalovačky, včetně starých dobrých Vanů v Halenách. Takhle dlouhých 92 minut jsem už dlouho nezažil... naprosto promrhaných, nezvládnutých 92 minut a 40%. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Film vhodný pro odpolední nicnedělání. Víckrát se na něj sice asi nepodíváte, ale touha vlastnit Brouka, který je podobně svéhlavý, náladový, roztomilý a extrovertní ve vás zůstane pěkně dlouho. Jen tu hlavní hrdinku bych vyměnila - Lindsay ani jako tmavovláska nezapře svoje barbienovské sklony a do filmů o sympatických, "normálních" holkách prostě nepatří. Vzkaz pro uživatele Djakoma: Šanci už v podstatě dostala ve filmu Vím, kdo mě zabil, ale nějak neprokázala, že by měla na víc, než na podobné pohádky pro dospělé (dospívající?)... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • 50-milionový remake vydělal během prvního týdne (22. – 26. 6. 2005) nasazení do amerických kin jen 17,7 mil. dolarů, a jelikož ho promítali již od středy, víkendový zisk byl o 5 milionů menší. Víkendový výdělek byl nejmenším v historii pro film uváděný v počtu 3 500 kin. Během následujícího měsíce ale suma vzrostla až na 55,9 milionu. (imro)
  • Původní, přímo hippie název filmu zněl „Herbie the Love Bug“, ale potom ho změnili na více rodinný „Herbie: Fully Loaded“. (imro)
  • Lindsay Lohan získala na Teen Choice Awards nominaci na Nejlepší herečku v komedii. (imro)

Reklama

Reklama