Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na fotbalovém zápase mezi Francií a Čínou byl zavražděn francouzský trenér Yves Gluant. V krku měl šipku s jedem. Gluant na zápase požádal o ruku svou přítelkyni, zpěvačku Xanii. Po vraždě bylo zjištěno, že mu z ruky zmizel prsten s obrovským diamantem zvaným Růžový panter. Šéfinspektor Dreyfus musí vraždu vyšetřit, ale zároveň by se na tomto případu chtěl ještě více zviditelnit. Již několikrát byl nominován na Řád čestné legie a vždycky vyšel naprázdno. Doufá, že když na tento případ nasadí nějakého neschopného vyšetřovatele a později sám případ bravurně vyřeší, konečně se dočká. A netrvá dlouho a jednoho takového najde. Je to policista z malého města Jacques Clouseau, který je považován za, mírně řečeno, pitomce, který zkazí vše, na co sáhne. A tak povolá Clouseaua a povýší ho na inspektora. K ruce mu dá řidiče Pontona, který má Clouseaua sledovat a podávat Dreyfusovi hlášení o každém jeho kroku. Clouseau se s nadšením pustí do vyšetřování. Případ se však poněkud komplikuje, je zavražděn jeden z hráčů – Bizu, který měl dříve poměr se zpěvačkou Xanií. Xania je poněkud podezřelá a Clouseau ji sleduje do New Yorku, kde má práci, a navíc se staví u známého klenotníka. Clouseau však zjišťuje, že je nevinná. Klenotníka vyhledala, aby jí osadil vzácnou kabelku po Josephině Bakerové diamanty. Ale nejedná se o Růžového pantera. Clouseauovy vyšetřovací metody a talent na vyvolávání bizarních situací mu nakonec srazí vaz. Dreyfus ho z případu odvolává a hodlá sám zatknout vraha, o kterém se domnívá, že je to Číňan jménem doktor Pang. Zatčení hodlá provést na významné společenské události – prezidentském plese... (TV Prima)

(více)

Galerie (23)

Související novinky

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Růžová pohroma se spoustou hvězd

Růžová pohroma se spoustou hvězd

15.08.2007

Sotva který filmový kritik se o remaku Růžového pantera se Stevem Martinem, zoufale se pokoušejícím dostihnout nedostižného Petra Sellersa, vyjádřil pozitivně. Jenomže šéfové Sony Pictures nečtou… (více)

Pod křídly lva

Pod křídly lva

17.11.2006

Harry Sloan, výkonný ředitel Metro-Goldwyn-Mayer, prozradil, v jakém stádiu se nachází čtveřice očekávaných projektů vycházející pod hlavičkou jeho studia. Jak uvidíte, i následující rok se ponese ve… (více)

Noc oživlých exponátů

Noc oživlých exponátů

22.04.2006

Jeden z členů všude dobře známé sebranky Frat Pack, Owen Wilson, už po několikáté podpoří svého kolegu Bena Stillera v novém filmu, jehož režie se ujal tvůrce Růžového pantera Shawn Levy. Dobrodružná… (více)

Reklama

Reklama