Todd and the Book of Pure Evil

Komedie / Horor / Krátkometrážní

Kanada, 2003, 18 min

• topr harley

To byla vážně kokotina. Ještě, že jsem ji viděl až po seriálu. Nuda, debilní postavy. Hnusní haranti. Co víc říct?(18.5.2012)

• George Stobbart

Kratšia teenagerská srandička, ktorá sa zaoberá už tradične vyčerpaným príbehom stredoškolského outsidera, ktorý chce (mimo iného) získať vysnívané dievča, kvôli čomu sa zapletie so silami temna. Čo je vcelku opozeraná zápletka, ktorá nemá šancu priniesť veľa nového a nestalo sa tak ani v tomto prípade. Pozerať sa to síce dá, miestami je to sranda a štýlovo to vyzerá ako z 90.rokov, no chýbala mi výraznejšia hororová stránka, ktorá sa nedostavila takmer vôbec a keď už nič iné, chcelo by to aspoň poriadnejší koniec. Čerešničkou na torte je predstaviteľ hlavnej postavy, ktorý vyzerá ako nesympatická, motajúca sa metla, čím sa vlastne hodí do partie ostatných nesympatických postáv.(17.10.2011)

Pro mě jako pro někoho, kdo má Todda v topce nej seriálů, bezmála zajímavá záležitost. Jako takový je tenhle krátkometrážák celkem průměrný, ale když ho člověk porovná se seriálem, který o celých sedm let později vznikl... Není tu Curtis, Jenny je vrtule připomínající Hannah, zatímco Todd je udělanej do blonďatý pipky, roztleskávačky Gretchen, trio metal ďůdů vypadá jako by málem dochodilo základku a táhne to z nich jen "Looser" (ačkoli ten je i v seriálu nejvýraznější)... Jsem ráda, že má seriál casting, jaký má. Ačkoli bych si časem možná zvykla i na tenhle, ale Jenny je Jenny a seriálovej Todd je taky o něco větší sympaťák :) Navíc mi tenhle krátkometrážák silně připoměl díl S01E10 (děj, hlášky), ale i krom něj je tu pro znalce seriálu hodně deja vú, co se podobnosti situací i hlášek týče. Milá otočka za Toddíkem, protože co si budem povídat, na třetí sérii jsem "horny like the devil" ;D(10.4.2012)