Reklama

Reklama

Charles Tuttle má perfektní kancelář se skvělým výhledem na město. Jako partner advokátní kanceláře budoucího tchána právě dosáhl vrcholu své nedlouhé kariéry. Dobromyslný Charlie je skutečně presvědčený, že tohle všechno ho spolehlivě ochrání před nepohodlí života. Jenže nechval dne před večerem... Profesionální úspěch se ukáže být iluzí a z ženy, o jejíž ruku se uchází, se vyklube hloupá husa. Na druhé straně ale zjistí, že nic nezpůsobí takovou rozkoš, jako revolverem rozstřílet záchodovou mísu - snad kromě erotických eskapád s podmanivou blondýnkou na těsné posteli v obytném přívěsu. A všechno začne jednou rutinní služební cestou do bohem zapomenutého městečka kdesi v nevadské poušti... (Intersonic)

(více)

Recenze (33)

BlueNeon81 

všechny recenze uživatele

Český distribučný názov je síce fail (mal nejak zabezpečiť úspech u nás málo známeho Jeffa Danielsa a pripomenúť, že "zahviezdil" v Blbý a blbší), ale inak je film veľmi milá komédia s prvkami romantiky, bez žiadných sprostostí a primitívností. A Charlize Theron je v tomto filme.... fúúúúúha, sexi kosť z prívesu. :) ()

movie 

všechny recenze uživatele

Bylo to jednoduché.Někdo viděl film MŮJ BRATRANEC VINNIE.Podle toho napsal téměř identický scénář a dal to do rukou režiséra VINNIEHO - Jonathana Lynna.A vznikla z toho nic moc taškařice-a ta dostala na obrátkách ve chvíli, kdy někdo z firmy Intersonic shlédl film BLBÝ A BLBĚJŠÍ, dal si dohromady Jeffa Danielse tam a tady, a rázem vzniklo JEŠTĚ BLBĚJŠÍ...Nádhera :) ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Možná by mé dojmy nebyli tak pozitivní, kdybych neviděl zdejší hodnocení, nevím, možná. Nicméně mé objektivní hodnocení je někde mezi 55-60%. Trapné to není, Richards jako právník/herec mě několikrát od srdce rozesmál, Stifflerova máma ještě před Prcičkama měla trochu jinou, taktéž velmi vtipnou roli. Daniels mi tam přišel skoro až zbytečný, ale díky němu mohli alespoň čeští distributoři zvolit název, jenž odkazuje na jeho mnohem slavnější kousek. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Sice moc nechápu, proč Jonathan Lynn natočil v podstatě jen takovou kopii filmu Můj bratranec Vinny, ale musim uznat, že i tahle kopie má něco do sebe. Michael Richards v roli falešnýho advokáta a Rip Torn v roli jeho klienta jsou zábavná dvojka. Jeff Daniels mi tam naopak nějak neseděl a přišlo mi, že dostal zbytečně moc prostoru. No možná by se z filmu dalo tak 15-20 minut vystřihnout a vůbec by to nebylo na škodu. Jinak Stiflerova máma vám objasní, že když jíte čkokoládu, jste v podstatě na drogách. 65% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Oblíbená disciplína českého filmové distributora, tedy poutat k sobě názvem nepoutatelné (zde se stala obětí komediální hitovka bratří Farrellyových BLBÝ A BLBĚJŠÍ), jen kvůli výskytu stejného herce (tady kvůli Jeffu Danielsovi), dosahuje v tomto případě dalších met. Proč tento primitivní marketingový tah? Inu proto, že sám o sobě by tento novější film neměl šanci zaujmout (stejným způsobem, jako by v normálním životě někdo jako Daniels neměl šanci klofnout kočku typu Theronové). Prachy vždy až na prvním místě... Stranou čistě tuzemské názvoslovní hry, proč film těchto kvalit vůbec vznikne? Režisér Lynn si chtěl asi zopáknout nečekané vavříny, které nasbíral ze stejného prostředí (právníci, vyhnálkov) snímkem MŮJ BRATRANCE VINNY, leč nepodařilo se. Důvod, proč o tento nepodarek očkem zavadit, zůstává hříšně jediný - Charlize Theronová. Její tvář film v podstatě vysvobozuje z bahna. 40% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama