Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Disneyho úspěšný animovaný film Herkules je plný zábavy, fantazie a dobrodružství. Mladý smrtelník Herkules je obdařen nadlidskou silou a chce dokázat svému otci Diovi, že je takový hrdina, který se může opět stát bohem. Na jeho cestě za hrdinstvím jej doprovázejí věrní přátelé – létající kůň Pegas a osobní trenér Phil. Je tu ale ještě bujarý a vznětlivý darebák Hádes, který plánuje převzít vládu nad Olympem a ztěžuje tak Herkulovi jeho cestu, jak jen to jde. Herkules se musí rozhodnout mezi legendární silou a láskou k řecké krásce Meg. Jen díky cenné lekci, že důležitější, než síla nadlidská, je pouze síla jeho srdce, se Herkulovi podaří zachránit Olymp a upevnit si své místo hrdiny. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
01:06

Související novinky

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama