Zajatci

Zajatci

Krimi / Drama / Romantický / Thriller

Velká Británie, 1994, 100 min

Angela Pope

Julia Ormond hraje zubařku, která se v nápravném zařízení, kam pravidelně dochází pečovat vězňům o chrup, seznámí s jedním z nich - Timem Rothem. A protože mu cvaká čelist, což je problém na dlouhé lokte, mají ti dva bohatě příležitostí se vidět, sblížit a osudově se zamilovat. Láska s nádechem nebezpečí, vyhlídky nevalné a atmosféra filmu, hlavně díky kouzlu obou hlavních představitelů, velmi příjemně hustá.(8.8.2005)

Ukazováček zasunutý v ústech odzbrojujícího Tima Rotha jistě netajil dech jen samotné ztracené Julii, jsem si naprosto jistá.. :)(21.11.2008)

No, ale toto ma dostalo, krásna žena, úprimná, nevinná, ale podvedená a zradená manželom, nájde čistú lásku v špinavom lochu v človeku, ktorý pre takúto, ale nenaplnenú lásku zamordoval svoju ženu, aby sa mohli spojiť nadobro.(7.10.2009)

Kdyby se tvůrci trochu víc snažili mohl vzniknout vyjímečný film, Tim Roth a Julia Ormond jsou ve svých rolích vyjímeční vše ostatní už podstatně méně a na vině je především scénář, který nedovoluje jít za hranice možností.(11.2.2009)

Dobrý príbeh, ale mám pocit, že by sa z neho dalo vykresať oveľa viac. Dala by som 3*, nebyť skvelej Julie Ormonde, takto si zaslúži minimálne 3,5 :)(25.12.2008)

Ona ve vězení pracuje, on je vězeň, ale oba jsou zajatci zakázané lásky. Film vyniká zvláště skvělými výkony ústřední dvojice Ormondová - Roth.(17.3.2008)

Co na tom, že se internet tvářil, jakože titulky neexistujou a že jsem celý film shlédla v angličtině, které rozumím stejně jako znakové řeči. Nechybělo nic, napětí, erotika, dojetí... a co se týče Tima Rotha, ten je tak zatraceně sexy až to pěkné není a proto by ten film klidně mohl být i finsky a stejně bych se neodtrhla:)(30.8.2011)