Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joe Scheffer je rozvedený otec, který se sám stará o dceru. V kanceláři marně čeká na povýšení, je přepracovaný a nedoceněný. Vše vyvrcholí na služebním parkovišti, kde mu mladší kolega zabere místo. Když se Joe ozve, tak ho zbije před zraky vlastní dcery, která sedí v autě. Joe se rozhodne, že musí radikálně změnit svůj život. Nejlepší začátek bude, když se naučí prát a vrátí kolegovi jeho úder. Proto začne trénovat bojová umění u veselého a bláznivého profesora. Chce dát svalnatému kolegovi, kterého se všichni bojí, pořádnou nakládačku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Joe Scheffer (Tim Allen) je nula. Manželka jej opustila kvůli výřečnému herci, přesto neváhá a hází na něj starost o dceru. V práci je téměř neviditelný, zvlášť pokud se mluví o povýšení. Všechno ale až do okamžiku, kdy na parkovišti dojde ke sporu s jedním z kolegů, a Joe zůstává po menší bitce ležet na zemi. Od této chvíle se Joe rozhodne, že už nulou nebude. Začne studovat bojová umění, i v práci se mu začíná dařit (byť jen díky vztahu z hezkou personalistkou a díky obavám nadřízených, aby firmu nežaloval za újmu na pracovišti). Ale je stále Joe sám sebou, nebo se stal úplně jiným člověkem? ... Joe Somebody (český název K.O. mi nesedí, a používat jej nehodlám) je vcelku nenáročná komedie - která určitě neurazí, sem tam se divák pousměje, sem tam ušklíbne, ale v součtu vychází docela pozitivně. Sice po pár dnech nebudete tušit o co tam vlastně šlo, ale to není ani moc důležité, aspoň až to příště zase poběží v telce, můžete se klidně podívat znovu. Ani po herecké stránce film nijak z průměru nevybočuje, Tim Allen hrát umí (pokud má příležitost), zde měl jen příležitost tvářit se jak trouba, a tak mne asi nejvíc z celého filmu zaujal James Belushi jako stárnoucí hvězda akčních filmů a učitel bojových umění, a naopak nejvíc iritovala Allenova dcera, která v nějakých dvanácti sežrala všechnu moudrost světa, a mohla by z fleku jít dělat poradce do manželské poradny.. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Většinou Allena moc nemusím a i tady mi byl ze začátku jako ufňukaný zapomenutý trouba protivný, nicméně po vzestupu jeho popularity se z toho stala dobrá odpočinková komedie a i Allen, který to málokdy dokáže, mě kolikrát rozesmál. Neměl ovšem na vynikajícího Jamese Belushiho. Možná za jiných okolností bych tomu čtyři nedal, ale díky mé dnešní náladě a celkově novým začátkům čtyři dám s tím, že mám v telefonu upomínku na opětovné shlédnutí příští rok. Tak uvidíme! ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě pobavil vzhled Tima Allena, kterej vypadal jak Chuck Norris bez vousů. Rozjezd obsahující pár slušnejch gagů byl slibnej, ale po chvíli začala zábavnost filmu výrazně upadat až skončila u komediálního podprůměru. Zápletka na hodinu a půl stopáže příliš jednoduchá, závěr děsně patetickej (divadlo) a nevýrazný vedlejší postavy. Zajímavý bylo jen obsazení malý Hayden Panettiere, a to v souvislostí s její současnou kariérou, dvě silnější hvězdy. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tim Allen natočil velmi příjemnou a umírněnou komedii o chlápkovi, který dostane před svou malou dcerou přes držku, což mu zcela změní život, stejně jako snaha jeho spolupracovnice o jeho návrat zpět do práce a do obyčejného života. Je zde spousta hezkých, něžných a hlavně opravdu vtipných scén, na druhou stranu ono se vlastně celý film nic moc neděje. V nedělní podvečer však rozhodně tento film potěší. Hudba: George S. Clinton ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dokonale sterilní ryzí hollywoodský produkt coby mravoučná pohádka o tom, že dobrý nakonec neoplácí zlé zlým, určená snad ponejvíce zakomplexovaným taťkům z takzvané střední třídy pro dodání čehosi, čemu lze v sobotu odpoledne u televizní obrazovky říct sebevědomí. Místy otravné, místy otravně zábavné, místy zábavné, vcelku však jen taková ta uslintaná nuda plná emotivních grimas a pseudopostojů, přemoudřelé dcerušky, chápavých krásných žen a jednoho herce rádobykomika, shodou okolností taky s příjmením Allen. Prostě jen další popkornové snadno zapomenutelné vymydlené klišoidní happyendové nic. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Rolu Joe Scheffera (Tim Allen) mál stvárniť Jim Carrey, no odmietol ju, pretože sa venoval filmu Majestic (2001). (ShortyIC)

Reklama

Reklama