Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Scheffer je rozvedený otec, který se sám stará o dceru. V kanceláři marně čeká na povýšení, je přepracovaný a nedoceněný. Vše vyvrcholí na služebním parkovišti, kde mu mladší kolega zabere místo. Když se Joe ozve, tak ho zbije před zraky vlastní dcery, která sedí v autě. Joe se rozhodne, že musí radikálně změnit svůj život. Nejlepší začátek bude, když se naučí prát a vrátí kolegovi jeho úder. Proto začne trénovat bojová umění u veselého a bláznivého profesora. Chce dát svalnatému kolegovi, kterého se všichni bojí, pořádnou nakládačku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Když to začalo, čekal jsem trapnou klasiku, jak Joe Nikdo se přes noc stal Joe Někdo a celý film bude stavět domeček lži, aby si post udržel - a bude to jakože sranda. No netrefil jsem se. Bylo to malinko jinak. Příjemně malinko jinak. Prostě komedie z dob, kdy byl svět ještě v pořádku. Pozn.: Belushi je fenomenální. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tim Allen – malý přehlížený úředník, výrobce dobrých reklamních videoprezentací, podceňovaný, v rozvodovémm řízení. Jim Belushi jako učitel bojových umění vypadá jak Seagal. DVD: komentář režiséra a producenta, trailer, 4 vystřižené scény (možno s komentářem), choreografie bojových scén – bez CZ titulků  Film 3/4, Bonusy 3/4, Zvuk 3/4, Obraz 3/4 ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dokonale sterilní ryzí hollywoodský produkt coby mravoučná pohádka o tom, že dobrý nakonec neoplácí zlé zlým, určená snad ponejvíce zakomplexovaným taťkům z takzvané střední třídy pro dodání čehosi, čemu lze v sobotu odpoledne u televizní obrazovky říct sebevědomí. Místy otravné, místy otravně zábavné, místy zábavné, vcelku však jen taková ta uslintaná nuda plná emotivních grimas a pseudopostojů, přemoudřelé dcerušky, chápavých krásných žen a jednoho herce rádobykomika, shodou okolností taky s příjmením Allen. Prostě jen další popkornové snadno zapomenutelné vymydlené klišoidní happyendové nic. ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednoduchá komedie o trápení sice pracovitého ale spíše ustrašeného muže, který i za pomoci lekcí bojových umění a setkání s kouzelnou šikovnou třicetiletou manažerkou překoně nejen svůj strach a povědomí nedostatečnosti, ale i potřebu se pomstít, aby si něco dokázal. Bavte se a nezlobte se na jednoduchost, klidně se koukejte s dětma. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Většinou Allena moc nemusím a i tady mi byl ze začátku jako ufňukaný zapomenutý trouba protivný, nicméně po vzestupu jeho popularity se z toho stala dobrá odpočinková komedie a i Allen, který to málokdy dokáže, mě kolikrát rozesmál. Neměl ovšem na vynikajícího Jamese Belushiho. Možná za jiných okolností bych tomu čtyři nedal, ale díky mé dnešní náladě a celkově novým začátkům čtyři dám s tím, že mám v telefonu upomínku na opětovné shlédnutí příští rok. Tak uvidíme! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Rolu Joe Scheffera (Tim Allen) mál stvárniť Jim Carrey, no odmietol ju, pretože sa venoval filmu Majestic (2001). (ShortyIC)

Reklama

Reklama