Reklama

Reklama

Round About Five

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Velká Británie, 2005, 7 min

Recenze (5)

swamp 

všechny recenze uživatele

Kraťas trochu fádní, ale ta hudba v podkresu mě uchvátila a zhypnotizovala... a nakonec dodala téhle krátké metráži i hlubší nádech. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

To zdaleka nejlepší na tomhle vyloženě "o ničem" kraťasu, je tenhle YT komentář: "Even when Martin isn't John he STILL can't catch a cab..." :) Btw v jedný ze dvou jakože hlavních rolích se objeví Lena Headey. ()

Black3R 

všechny recenze uživatele

Nevidím v tom žiadnu myšlienku! Dlhodobo najhorší kraťas aký som poslednou dobou videl. A nepristalo to ani takej kosti ako je Lena Headey!? .....15% ()

Nikki.Nikx 

všechny recenze uživatele

Dokonalost. Tohle mě fakt baví. Pěkně a dynamicky natočené. Představte si, že vás na ulici zastaví naprosto cizí člověk, a bude po vás chtít, abyste ho svezli na nosiči vašeho kola. Vy si budete myslet, že je totální blázen, a pak když se zamyslíte a najdete kousek blázna i v sobě, na tento návrh přistoupíte. Je to tak jednoduchý a zároveň složitý. Nehledě na to, že to je natočené v rušném Londýně, kde se lidi ve vašem životě jenom míjejí. Je tu krásně vidět vztah mezi lidmi, na které jen tak narazíte ve městě, ve vlaku, kdekoliv....a i když to jsou lidé, které neznáte, tak vám mohou zpříjemnit den, nebo vás i rozesmát. Na druhou stranu je tu v kontrastu vidět vztah mezi lidmi, které už znáte. Tenhle kraťas toho říká tak hodně, když se díváte, a přitom se tam ani nemluví a má to jen 7 min. ()

Masai 

všechny recenze uživatele

Perfektní! Né že bez myšlenky, ale přesně naopak! Je to přesně o tom co se nám děje každý den. Jak málo stačí k tomu aby se náš život vydal jiným směrem. Každý člověk kterého potkáme může změnit náš osud. V tomhle hodně příjemném kraťoučkém příběhu to pro úžasného Martina Freemana vypadá každou vteřinou jinak. S kým teda skončí? S nově potkanou sympaťačkou nebo s přítelkyní kterou jede vyzvednout? ()

Reklama

Reklama