Reklama

Reklama

Přepadení 13. okrsku

  • USA Assault on Precinct 13 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před časem byl policista Jake Roenick schopný, ambiciózní a s vyhlídkami na slušnou kariéru, dnes je z něj ochlasta bez vyhlídky na povýšení. Před osmi měsíci zpackal důležitou akci, při níž zahynuli dva kolegové, a byl přeložen na nejodlehlejší místo Detroitu, zchátralou policejní stanici ve 13. okrsku, která má být v lednu definitivně zrušena. Dnes je Silvestr, na stanici už jsou pouze Jake, starý policejní veterán Jasper O'Shea, který s úderem půlnoci odchází do důchodu, a mladá sekretářka Iris Ferryová. Jejich posledním úkolem je o půlnoci zhasnout, zamknout a jít domů. Internet i telefony již byly odpojeny a tísňová volání jsou automaticky přesměrována jinam. Trochu smutná silvestrovská oslava však nabere nečekaný směr, když před stanicí zastaví policejní autobus se dvěma strážci a čtveřicí vězňů. Kvůli vánici nemohou pokračovat v cestě a podle nadřízených mají zůstat na 13. okrsku. Potíž je v tom, že mezi vězni je nejen paranoidní narkoman Beck, dealer Smiley a prostitutka Anna, ale také zatčený mafiánský boss Marion Bishop, který právě zabil zkorumpovaného tajného agenta. Zanedlouho je stanice obklíčena perfektně vyzbrojeným komandem, o němž je Jake přesvědčen, že chce Bishopa osvobodit. Jenže pak se ukáže, že služebnu obklíčila banda zkorumpovaných policistů, kteří byli několik let na Bishopově výplatní pásce a teď ho chtějí zabít, protože jeho svědectví před soudem by je zničilo. Jake a Bishop, aby přežili, musí bojovat společně a jeden druhému krýt záda. (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

videl som to prvý raz niekedy na jeseň 2007 kedy to dávali na Nove, a teraz som si to pozrel s originálnym zvukom a zistil som že mnoho vecí tam v dabingu zmenili, napríklad v jednej vete tam o väzňovi hovorili že sedí za prepadnutie cukrárne - no v originále hovorili len to že je feťák

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Toto je jediný prípad, kedy som videl originál aj remake a remake pritom je po všetkých stránkach lepší. Tak tu skutočne nechápem, ako môže byť originál hodnotený lepšie.

JP

JP (hodnocení, recenze)

Jediným vytržením z nudy akčňáku zase jednou zcela popírajícího zákony logiky i pravděpodobnosti je sledování práce Maria Bello, která i na miniaturní ploše podává opět výjimečný výkon. Obě hvězdičky patří jenom jí.

freddie

freddie (hodnocení, recenze)

Vcelku dobrý film,bude vás udržiavať v napätí od začiatku do konca,pointa,záver=dobré béčko.

Související novinky

Jděte s těmi remaky do háje!

Jděte s těmi remaky do háje!

08.04.2007

...chce se člověku zařvat, když na něj webové filmové zpravodajství prakticky denně chrlí zvěsti o dalších a dalších předělávkách klasických kusů. Člověk by čekal, že ten otravný trend bude slábnout,… (více)

Reklama

Reklama