Reklama

Reklama

Co je nového, kočičko?

  • Česko Co je nového, kotě? (více)
Trailer

Mike má problém – příliš mnoho krásných žen najednou. Navštíví tedy psychiatra. Čím víc se ale doktor dozvídá o Mikeových výbojích, tím víc roste jeho vlastní touha. Mikeovy “potíže” ničí jeho vztah se snoubenkou Carol, ale on se přesto nedokáže přimět k tomu, aby se jiných žen vzdal. Jeho kamarád Victor má opačný problém – nedokáže si najít vůbec žádnou dívku. Carol řekne Mikeovi, že pokud se nevezmou, jejich vztah skončí. Mike se při svých romantických dobrodružstvích zaplétá do celé řady vzrušujících eskapád, které mají neuvěřitelně legrační následky. Carol flirtuje s Victorem, aby v Mikeovi vzbudila žárlivost. Mike se pokouší podstrčit jednu ze svých dívek svému psychiatrovi. Skutečný zmatek ale vypukne, když přijedou na návštěvu Carolini rodiče a zapletou se do této strategické hry. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Herci jsou skvělí, ženy jsou krásné a Allenův scénář má vyborné momenty (dialogy). Film je ale o dost delší než by mu slušelo a je vcelku necitlivě střižen. Jinak sebeparodické, vtipné, ucházející, honička na motokárách je senzační. Špatná je postava Dr. Fritze Fassbendera (extrémně nesympatická pro své vlásky a džínové košile) a scénaristický se mi nelíbí ta krkolomná snaha nahnat všechny "hrdiny" do jednoho hotelového pokoje.. Zvláštní je, že asi není nic moc co bych chtěl k filmu říci. A to znamená, že to vidím na tři hvězdičky. Průměrná komedie, na kterých je zajímavý typicky allenovský trademark. Prostě jsem si slíbil, že si pořádně projedu práci Woodyho Allena a tak začínám u téhle scénaristické a herecké celovečerní prvotiny. Allen je Allen už ve svém prvním filmu, ale jako herec si určitě zaslouží větší prostor. Těším se na další věci, které uvidím. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo moc ujeté a bláznivé i na mě. Těšil jsem se na Sellerse, bohužel skoro pořád byl v záběru kamery O'Toole. Opravdu vtipné scény a absurdní momenty, vyvolávající v divákovi nezadržitelný smích, bohužel přebíjely situace, které byly nudné, lehce naivní a docela trapné. Možná kdyby dostali více prostoru Sellers s Allenem, mohlo to být víc poutavější a vtipnější. Asi se na to ještě někdy podívám, třeba mě to chytne víc stejně jako jiné uživatele, každopádně teď jsou to bohužel jen lepší 3*."Buď zticha, když na mě křičíš!"; "Lascivní cizoložník je muž, který lascivně cizoloží."; "A pak doktore, když mi bylo 15, musela jsem říct rodičům, že jsou adoptováni." ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Vůbec by to nebyl špatný film, jen ten Woody Allen do scénáře dal radši všeho víc, aby se divák nenudil, a výsledkem je až zbytečný chaos. On i v chaosu musí být trochu pořádek a tady už jsem místama nevěděl, která ženská je která. Základ ale solidní, poselství je jasné: ať je chlap či ženská sebeblbější, pokud dobře vypadá, úspěch má vždycky. 60% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu nemá co zklamat ani potěšit, jednoduše buď máte rádi takový humor, nebo ne. A já patřím do té druhé skupiny. Tato bláznivá šedesátá v čele s neherečkou Andressovou a zoufale se snažící zapadnout Schneiderovou... jsou naprostou ztrátou času. Gagy jak z animované grotesky frontálně slepené s komikou Allena a Sellerse. ()

MrCreosote 

všechny recenze uživatele

Komedie, ve které se anarchii a hysterii meze nekladou. Najdeme zde typický allenovský slovní humor i šílené situační gagy nebo Petera Sellerse v roli vlasatého psychiatra/psychopata neurčitého germánského původu. Po trochu ukolébávající prostřední části, kde O'Toole odolává svodům zástupů nadržených krasavic (chudák jeden), se celý film totálně utrhne ze řetězu a následuje série absurdních, nelogických, mimózních, ale především naprosto bránicetrhajících hádek, honiček a slovních výměn. Před maturitou mi tahle komediální smršť přišla náramně vhod. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (6)

  • Woody Allen byl v průběhu natáčení natolik nespokojený s tím, jak režisér, producenti i herci chtiví improvizace (Sellers a O'Toole) neustále měnili jeho scénář, že nakonec spolupráci zcela přerušil. Ve výsledku pak je film velmi vzdálený Allenovu původnímu textu. "Producenti nikdy nerozuměli ani slovu ve scénáři. A samozřejmě že můj hlas neměl váhu. Kdybych se jen ozval, tak by mě umlčeli nebo vyhodili. Proto se mi tedy nelíbila ani tato zkušenost, ani film." okomentoval Allen. (Nin)
  • Capucine hraje postavu jménem Renée Lefébvre. Rodné jméno Capucine je Germaine Lefébvre. (HellFire)
  • Postava Michaela byla původně psána na tělo Warrenu Beattymu (výrazem "kočičko" často oslovoval svoje skutečné dívky). Když byla z obsazení stažena jeho tehdejší známost, herečka Leslie Caronová, odřekl. (džanik)

Související novinky

Zemřel hudební skladatel Burt Bacharach

Zemřel hudební skladatel Burt Bacharach

09.02.2023

V požehnaném věku čtyřiadevadesáti let odešel do muzikantského nebe oceňovaný americký skladatel popmusic, pianista, textař a hudební producent Burt Bacharach. Médiím tuto zprávu předala jeho mluvčí… (více)

Reklama

Reklama