Reklama

Reklama

Co je nového, kočičko?

  • Česko Co je nového, kotě? (více)
Trailer

Mike má problém – příliš mnoho krásných žen najednou. Navštíví tedy psychiatra. Čím víc se ale doktor dozvídá o Mikeových výbojích, tím víc roste jeho vlastní touha. Mikeovy “potíže” ničí jeho vztah se snoubenkou Carol, ale on se přesto nedokáže přimět k tomu, aby se jiných žen vzdal. Jeho kamarád Victor má opačný problém – nedokáže si najít vůbec žádnou dívku. Carol řekne Mikeovi, že pokud se nevezmou, jejich vztah skončí. Mike se při svých romantických dobrodružstvích zaplétá do celé řady vzrušujících eskapád, které mají neuvěřitelně legrační následky. Carol flirtuje s Victorem, aby v Mikeovi vzbudila žárlivost. Mike se pokouší podstrčit jednu ze svých dívek svému psychiatrovi. Skutečný zmatek ale vypukne, když přijedou na návštěvu Carolini rodiče a zapletou se do této strategické hry. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Kombinace scénáře Woodyho Allena s velkou měrou potřeštěnosti Petera Sellerse a k tomu pro mě až do teď muž vážných a hlubokých rolí Peter O'Toole v přestrojení za chlípného nymfomana...Výsledek je snad ještě ztřeštěnější, než by se mohlo zdát a s přibývajícími minutami filmu také výrazně přibývá i jeho šílenost, vrcholící "rúžovopanterovskou" honičkou v hotelu a závodem na motokárách... Zvláštní? Rozhodně. Zábavné? Určitě. Smysluplné? Jen stěží. Úchylné? V každém případě. Číro Petera Sellerse? Neuvěřitelné. Docela by mě ale zajímalo, jaké měl z tohoto filmu pocity samotný Woody, tipla bych, že velmi smíšené, vzhledem k tomu, že si od té doby režíruje sám. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Kombinace Sellers, O'Toole, Allen, je smrtící. Co je nového, kočičko? je zářným příkladem crazy '60s komedie, která příliš nedbá na dějovost, nýbrž na sebe kupí kvanta legračních scén. Zprvu těch, u kterých se blbě uculujete komediálnímu talentu hereckého ansáblu, abyste do sebe v závěru dostali nebezpečnou dávku humoru natlačeného do krychličky o objemu dvaceti minut. Smrtící! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Budeme rybařit, lovit, jezdit a plavat ... a to všechno v mém pokoji." Chudák Michael. Na kterou dívku se podívá, ta mu skočí do postele. Třeba padákem. Jak já jsem ho litoval. A taky jsem se skvěle bavil, protože mix krásných slečen a tří komiků na mě působil hrozně zábavně. Jen jsem si myslel, že oranžové spodní prádlo není moc sexy, ale když ho na sobě měla Rita, tak jsem musel změnit názor. A vlastně trošku měním názor i na Michaelovu smůlu, takže tento víkend budu na zámku Chantelle a žádám nymfomanky Carole, Renée, Liz, Ritu a Jacqueline, aby mé sémě považovaly za své. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Teatrálne, afektované a mdlé. Napriek tomu, že film je šialený a plný pomaly až absurdných situačných gagov, všetko vychádza naprázdno. Môže za to aj dej, ktorý nemá hlavu ani pätu a tak zbrklo, ako sa začína, tak nezmyselne sa aj končí. Vzťahy medzi postavami sú umelé a je doočíbijúce, že slúžia len na to, aby sa všetci stretli na konci v jednom hoteli. Ak nefunguje chémia, vďaka ktorej majú byť gagy vtipné, nemôžu fungovať ani samotné gagy. PS: Veľké plus za ústrednú pecku Toma Jonesa! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Vůbec by to nebyl špatný film, jen ten Woody Allen do scénáře dal radši všeho víc, aby se divák nenudil, a výsledkem je až zbytečný chaos. On i v chaosu musí být trochu pořádek a tady už jsem místama nevěděl, která ženská je která. Základ ale solidní, poselství je jasné: ať je chlap či ženská sebeblbější, pokud dobře vypadá, úspěch má vždycky. 60% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (6)

  • Filmový debut Woodyho Allena. (HellFire)
  • Postava Michaela byla původně psána na tělo Warrenu Beattymu (výrazem "kočičko" často oslovoval svoje skutečné dívky). Když byla z obsazení stažena jeho tehdejší známost, herečka Leslie Caronová, odřekl. (džanik)
  • Scéna, ve které Woody Allen oslavuje své narozeniny, se točila 1. prosince – tj. v den Woodyho 29tých narozenin. (HellFire)

Související novinky

Zemřel hudební skladatel Burt Bacharach

Zemřel hudební skladatel Burt Bacharach

09.02.2023

V požehnaném věku čtyřiadevadesáti let odešel do muzikantského nebe oceňovaný americký skladatel popmusic, pianista, textař a hudební producent Burt Bacharach. Médiím tuto zprávu předala jeho mluvčí… (více)

Reklama

Reklama