Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

bloodyM

Nenech si vnucovat cizí názory, jsem rád že to takto vidíš. Já to mám také za 5*, je to prostě paráda že z toho minima co měli tvůrci k dispozici toho dokázali tolik vytěžit. Ale jak jsem se zminoval v komentáři, dokud to nebude mít milionové speciální efekty, hektolitry krve a DiCapria v hl. roli tak to nikdo nedocení.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Povedzme si pravdu, kvalitný horor to nie je. Ba povedal by som, že tma vo filme, trhané pohyby kamery a nelogičnosti chovania postváv či ich postupov vo filme svedčia o mizernom režisérovi a taktiež o mizernom strihačovi. Celkom fajn boli efekty (škoad že ich nebolo viac) a celkom ok postavy, a hlavne ich nízky počet. Teda až na toho okuliarnika (ktorého poznám skôr s komédií), ale jeho rola/postava bola zaujímavá. Velkým plusom filmu bola jeho originalita (Vec (1982) som zatial nevidel), krátka stopáž a zse tá originalita, ktorá ma dokázala zaujať po celých 80 minút filmu. Hodnotenie: 65%

bloodyM

bloodyM (hodnocení, recenze)

Ja dal 5 hvezdicek a to predevsim za originalitu!Zaporakem to je trochu podobny The Think, a to ja kurva rad.Tech 5 hvezd si to zaslouzi v ramci zanru urcite!

na příspěvěk reagoval JohnyMaSpani, The Viper

goodnic

goodnic (hodnocení, recenze)

taky jste si při pohledu na pobíhající ruku vzpomněli na adamsovu rodinu? xD

goodnic

goodnic (hodnocení, recenze)

jako že bych si zkontroloval, jestli jsem nevysral hovno s bodlinama?? xD

goodnic

goodnic (hodnocení, recenze)

tohle je přesně ten typ hororů, po kterých mám minimálně týden nutkání kontrolovat záchodovou mísu před vykonáním potřeby

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Když sem slyšel ten názew...Okamžitě sem tenhle "horor" začal shánět na dwd..K mé smůle samozřejmě nikde nebyl..Ale pak se mi dostal pod ruce..A můžu říct,že se zcela liší od ostatních hororů..Je tam něco,co nikde neni..Je to originál a to můžete o nějakém filmu jen těžko říct..

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

Peknych 82 minut, pripomenulo mi to kultovu "Vec"; co tomu teda chybalo? Rezia, rozpocet. Ako malo staci k natoceniu nenarocneho hororu 6 hercov, jedna benzinka a zopar "spikes"...

Sportovecs

Sportovecs (hodnocení, recenze)

Plakat peknej,prvni petiminutovka vcetne titulku byla lakaldo jeste vetsi.. Jak uz bylo receno,strih zabranil tomu,aby to bylo za 5 hvezd,ptz se to obcas mihotalo jak cerna skrvna natocena amaterem.. Hudba a zvuk super.

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

* za film *** za nápad, tohle by si zasložilo mnohem větši rozpocet a lepsi režii

Solverino

Solverino (hodnocení, recenze)

velmi průměrné - odolná akční krasavice ve dvojici a hubeným vědátorem, který je celý film težce neschnopný, spocená fetka a kriminálník na útěku - trocha bodlin za pár šupů a "monstrum" který nepřekoná sklo na okně - chmmm, skoro škoda času :o( dvě hvězdičky + jedna za nápad s bodlinama (btw: kde se vůbec ty bodliny vzaly? stratil je někde ježek?

Reklama

Reklama