Reklama

Reklama

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ja som clovek co namiesto vatovo planych kokotich plkov z filmovej teorie som radsej zaviedol filmovu prax. Jo a vianocne filmy, ktore su u nas notoricky zname - Vianocne Prazdniny 1989, Sam Doma ... su uz folklor : 95 % ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Takhle podle mě vypadá kvalitní, nijak neurážející rodinná komedie. Pohodový děj, vtipné hlášky a originální komické situace, zejména v první půlce filmu (vyloupení banky s pomocí jeřábu, vaření kočky, otřesy stropu způsobené šicím strojem). To vše se zcela obejde bez zápaďácké obhroublosti a vulgarit. Přece jenom skandinávský humor je nám středoevropanům mnohem bližší. A průpovídky starého Drobánka k nájemníkům nemají chybu! "Můj syn vařil kočku! No a co má být? V tomhle baráku se vaří různý divný jídla, jako třeba maďarský guláš! Bydlíme v domě, kde je všechno slyšet a já nemůžu za to, že pode mnou bydlí ženská, která má nejlepší sluch na světě! Vydloubávám si ze sýra kmín, aby mi nekřupal v zubech a nedělal rámus!" Rovněž dvojice bankovních lupičů je mimořádně vtipná "Dej si na hlavu sirénu, až půjdeš do banky, Ivane!" Celkově je film prošpikován skvělými hláškami. "Stěhujete se?" "Ne, jenom počítáme nábytek." Velmi vydařený je i český dabing. Zasloužených 5 * a 100%. Ukázka v CZ: https://www.dailymotion.com/video/x7uyp4n ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

KRUMÁKOVCI. Rodinná filmová séria môjho detstva. Ak má niekde zapracovať nostalgia, tak práve tu.nDesať hviezd - po päť na prvé dve časti - ako spomienka veku predškolskému, kedy ma to ale naozaj bralo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama