Reklama

Reklama

The Muppets' Wizard of Oz

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dorotka sa nedobrovoľne a sama ocitla v čarovnej zemi Oz. Jediné po čom túži, je vrátiť sa domov.
Pomôcť jej však môže len tajomný čarodejník. Na svojej dlhej púti po žltej tehlovej ceste spozná nových priateľov, z ktorých každý na vyriešenie svojich problémov tiež potrebuje pomoc od tohto mocného muža.
Keď však nakoniec Dorotka pred ním vysloví svoje prianie, zistí, že všetko je úplne inak... (ash99)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

kikuka 

všechny recenze uživatele

..tak to bolo co?..ciernobiely film pre decka, kde quentin tarantino predstavuje svoju viziu suboja dorotky a wicked witch..lietaju tam odkazy na star wars, rap videos, hlasky o tom, ako sa kto citi "sexy and comfortable" a je to detinske (ani nie detske)..a toto je langusta hovoriaca so spanielskym prizvukom..ta jedna hviezdicka je za quentina..miesto minuty ticha.. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Slabé, veľmi slabé! Mám pocit, že odkedy rodina Hensonových upustila od režírovania muppet filmov, tak to kvalitou ide rapídne dole. Už to nemalo také čaro ako predošlé filmy a Ashanti v hlavnej úlohe mi teda naozaj nesedela. Jediná svetlá scénka filmu bola tá s Quentinom Tarantinom. Toto bol suverénne najslabší film z dielne muppetov. 25 % ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Už přišlo i na kouzlo pořád dokola to same chtělo by to plyšáky oprat třeba pak nabídnou lepší zábavu. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Nejslabší film z dílny Muppetů. Sice je tu spousta hvězdných jmen - hlavní role zpěvačka Ashanti, minirolička Kelly Osbourne, tetička Queen Latifah nebo asi nejlepší minirole Quentina Tarantina, ale příběhově děj zabředl do nějaké parodie hollywoodu s odkazy na popkulturní scénu (zmiňování Jennifer Lopez nebo už samotná Kelly Osbourne) a to prostě k humoru Muppetů nesedí a sráží je to k úrovni nějakého Scary Movie 2-4. Mimoto Muppeti už natočili Vánoční koledu nebo Tajemný ostrov pokladů, kdy vtipně a kultivovaně předvádí klasiku podle svého, ale tento Čaroděj ze země Oz je spíše výsměchem originálu a tupostí. Velká škoda. ()

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 27. dubna 2005 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama