Bean 2: Vzrušující kousky pana Beana (video film)

• Velká Británie

The Best Bits of Mr. Bean

Komedie

Velká Británie, 1997, 72 min

Dokonalé, jako vždy.(6.7.2003)

Peknej vyber tech nejlepsich Beanovo kousku. Problem je, ze to je vyber toho nejlepsiho podle tvurcu, me tam par scen chybelo. Na druhou stranu, je zde jen to, co bezelo v serialu, takze si klidne muzu pustit serial. Taky obcas nastve, ze tvurci nekterou scenu useknou. No ale i tak to je narez a to vse je doplneno novejma scenama z pudy, ktery jsou taky vtipny, takze jasnejch 5*.(2.7.2007)

The Best Bits je, jak už název napovídá, výběr nejlepších scén a nutno podotknout, že to (opět) nemá chybu. Pan Bean vládne světem komediálních seriálů a konkurovat mu může jen málokdo. Převlékání v autě, zubař, balení kufru, kostel, to je skutečně špička, tomu se ani nejde nesmát. Klidně si zkuste u obrazovky udělat menší rodinnou soutěž, kdo dokáže nejdéle zachovát kamennou tvář... Nemožné. 9/10(14.12.2006)

Kdo nemá rád Mr.Beana jakoby pro mě ani nežil.Je to místy stupidní,častěji geniální,ale vždy třeskutě vtipné.Howgh.(27.1.2003)

Ani nevím jestli se tu vůbec hodí označení "to nejlepší z", protože bean je vždycky dokonalý.(9.12.2006)

90%(6.1.2008)

Klasika Mr. Beana se směsicí více než desítky nejpovedenějších scének, které známe z tv i ze starých časů vhs:-) Ikdyž viděno již několikrát, vtípky fungují stále skvěle a u některých se u mě dostavil záchvat smíchu. Mr. Bean je prostě blázen...v dobrém slova smyslu:-)95%(25.5.2008)

Kdo by neznal Mr. Beana, k tomu není ani co dodávat. Jeden z největších komiků, co kdy byl. Kdykoliv se rád podívám znovu na tuto klasiku.(14.11.2008)

Úžasné, čo viac dodať?:)(18.5.2011)

Pobavilo mě nejvíce :Na lavičce v parku , na hororu v kině a s nevěrnou dívkou na diskotéce.(28.12.2006)

Beanovi nejpovedenější skeče mají jedno společné - vždy v nich účinkují další lidé jako nechtěné oběti. Proto jsou zde nejlepšími scénkami ty "U královnou" a "Na testu", které si plně zaslouží 100%. Zbytek je už o něco slabší, ale stále dost komická podívaná. Kdyby odpadla zbytečná a dosti nudná příběhová linka "Na půdě", mé hodnocení by ještě stouplo. 8/10(1.2.2007)

Velice povedeny vyber z tech nejlepsich scenek tohoto genialniho komika.(3.10.2004)

Opět královská zábava!(15.10.2008)

Nehorázný Bean. Jako vždy:-) 90%(27.12.2010)

Spomínanie na najšialenejšie kúsky Mr. Beana zároveň s vtipnými scénkami na povale. Výborné.(22.1.2012)

Pan Bean je děsně vtipný. Moc moc moc vtipný. 10/10(29.1.2012)

Jako vždy jsem se skvěle bavil :)(1.5.2008)

Scénky jsou vybraný dobře, nový materiál, kde pan Bean vzpomíná potěší, ale i tak se mi zdá, že dělat výběr u tak krátkého a populárního seriálu bylo zbytečně, protože stejně vše už dobře známe.(28.12.2008)

Tohle už jsem viděl před lety, ale dneska jsem se u toho neřehtal o nic míň. Nebudu se zbytečně rozepisovat. Snad jen tohle:Rowan Atkinson by měl mít někde sochu. :-)(30.3.2009)

Výborný humor na 100%.(17.10.2010)