Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zajímavé drama z prostředí prestižní americké vojenské akademie pro budoucí mariňáky Annapolis, ke kterým každý rok dělají nový nábor a o jedné takové partě se odehrává i tento příběh. Respektive hlavně příběh jednoho, tedy Jacka, který to v životě měl docela dost těžké a tak se rozhodne zkusit co jeho síly dokáží vydržet. Celý film se natáčel bez podpory námořnictva, což si nedokážu představit pač ztvárnění prostředí a atmosféra byla cítit ke mě každým krokem. U čeho jsem se ve filmu opravdu bavil byly boxerské zápasy, které byly relativně dlouhé, zábavné a bylo vidět, že dali tvůrcům pekelně zabrat. Režisér, který si ztratil reputaci u Rychle a zběsile 3 se rychlostí blesku navrací na výsluní hollywoodské smetánky a doufám, že mu to i nadále vydrží. Už na začátku jeho filmové kariéry mu věštili slušnou budoucnost. Doufám, že oprávněně. --- Lepšíš se Howarde…brzy budeš stačit na moji šestiletou dceru. ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Zajímavé drama z prestižní námořní akademie, která sídlí kousek od Washingtonu D.C, je to příjemné sledovat kariérní růst J.Franca, který se dostal lístek na toto akademii jako šťastlivec. J. Franco jako boxer okouzlí všechny včetně Donnieho Wahleberga, kterého můžeme znát z Bratstva, také získá lásku a úctu mezi svými bývalými spolupracovníky, kteří se podílí na stavbě lodí. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Další americkej profláknutej krávofilm o cti a odhodlanosti v armádě. Tentokrát ještě na škole. A dokázat se to má v boxérském turnaji. Nudou jsem si chtěl během filmu nasekat malíček mačetou a z té vojenské orchestrální hudby jsem si chtěl strčit pijavice do uší. Děj mi lámal kosti svou stupidností a povrchností a nakonec jsem si chtěl zlomit hlavu. Je to další z mnoha americkejch vojenskejch nudnejch příšerností. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi prekvapivo kvalitná a pekná ukážka toho ako zakamuflovať ohraný príbeh niečoho párkrát už sfilmovaného. Veľmi nedôverčivo a škodlivo však pôsobí plagát, ktorý nie úplne vystihuje celý film. Všetko je ostatné však celkom príjemne funguje. Herci sú síce vybratí okate škatulkovo a ukážkovo, no finálne to vyznie celkom pôsobivo. 80%. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Fakt tyhle motivační filmy z US army nechápu. Pakárna na druhou, kadeti i jejich nadřízení se chovají jako blbečci, až má člověk podezření, že to JSOU blbečci. No vážně, tohle by mě ke vstupu do armády rozhodně nenavnadilo. A taky nemám ráda uniformy, to jako fakt:-). Takže film hodnotím tak, jak si zaslouží, jako naprosto nezajímavý s tuctovým příběhem, který jako by po stopadesáté protáhli Minoltou nebo Canonem. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • Annapolis je hlavným mestom amerického štátu Maryland a tiež sídlom okresu Anne Arundel. Námorná akadémia bola založená v roku 1845 vtedajším ministrom námorníctva Georgeom Bancroftom. (MikaelSVK)
  • V magazínu „Muscle & Fitness“ byl snímek označen jako film s osmým nejlepším sportovním tréninkem. Prvenství drží Rocky (1976). (Sufferer)

Reklama

Reklama