Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Hugh Laurie) a Lucy Bell (Joely Richardson) jsou šťastný pár, který má téměř všechno, po čem touží. Ovšem Lucy k dokonalému štěstí chybí miminko. Snaží se všemi dostupnými bizarními prostředky, ale zkrátka jim tato radost zůstává odepřena. Po čase se jejich zoufalství zvětší a vztah se začne hroutit. Lucy nachází útěchu u svého zákazníka Carla (James Purefoy) a Sam ventiluje svůj stres do svého filmového scénáře. Do tohoto zmatku nakonec vchází doktor James (Rowan Atkinson) se svým černým humorem, aby dal vše do pořádku. (Bakllazaan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pan Fazula, teda Rowan Atkinson ostane uz asi nyvzdy v roli pana Fazuliuu a myslim, ze sa z nej uz nedostane. Tuna sa pokusil o komediu so suvislym dejom - ale jaxi nevydalo. Teda Slovny humor Mr. Bean fakt nema, znamy je vdaka svojim grimasam a skecom, takze hlavne vdaka neverbalnemu humoru. Nebavilo ma to, na rok 2000 tu boli aj spatne kulisy : 30 % ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Neplodné, snažící, trpící, psychické, scénaristické × moc toho humoru tam nebylo, spíš mi to přišlo takové smutné, depresivní, a ten konec to byl děs. Téma rozhodně aktuální v každé době, obecně děj okolo docela zvláštní, sice převedení do filmu proč ne, ale trochu mi to zkazil ten konec děje, to bylo teda s prominutím hodně trapný. ..maybe baby.. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já mám pořád Hugh Laurieho v hlavě zafixovaného jako House, takže mi dělalo trošku problém se právě od role svérázného doktora oprostit, ale nakonec se to povedlo, protože Maybe Baby je moc příjemný a svěží film, i když se tu jedná o poměrně vážných a intimních záležitostech. Nejlepší scénáře píše sám život, tak věřím, že se autor nechal inspirovat někde ve svém okolí. V podobné situaci jako Sam a Lucy se ocitla i moje kamarádka, dělali s manželem úplně ty samé věci a podstoupili možné i nemožné. Když už měli rozjednanou adopci, tak se jí podařilo otěhotnět. Jo, jo, cesty osudu jsou holt pěkně nevyzpytatelné. ()

Majkl1711 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film o životě při kterém si člověk uvědomí, že vlastně nejlepším příběhěm je sám život. Dle mého názoru se Hugh Laurie na tuto roli opravdu hodil. Mám ho spíše zafixovaného jako Dr.House, ale tato role mu sedla. Co dodat? Snad jen to, že ikdyž mě film bavil. Stále mi v něm něco chybělo, aby dosáhnul na onou metu 5* :-) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Fajn komedie (s trestuhodně nevyužitým Atkinsonem, který ale i na opravdu mrňavém prostoru, opět ovládl naprosto celý film, jak je jeho dobrým zvykem). Funkční postavy, funkční děj, funkční chemie mezi hlavní dvojicí, navíc se o tom ještě točí film, takže se podíváme i do "zákulisí"... Občas někdo pronese fakt legendární hlášku, je tam celá řada velmi povedených scén, příjemně to odsýpá, je v tom spousta hereckých es a navíc Martin Stránský na Lauriem a Jiří Práger na Atkinsonovi (to jen tak na okraj). Krom toho je hlavní song velmi fajn a výběr hudby celkově je povedený. Další britský klenot, ve kterém opravdu funguje prakticky vše a vtipné momenty se krásně prolínají s těmi trochu víc dramatickými, scénář se opravdu povedl a já se krásně pobavil, navíc mi tenhle film skvěle zvedl náladu a kdykoliv se na něj rád znovu podívám. Všem milovníkům britské tvorby doporučuji, protože tohle je opravdu poctivá Británie za 80%. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Emma Thompson (Druscilla) natočila svoje scény v priebehu jedného dňa. (m.a.t.o.)
  • Niektoré scény režíroval Hugh Laurie (Sam Bell), a to kvôli tomu, že manželka režiséra Bena Eltona počas natáčania porodila a čerstvý otec si to nemohol nechať ujsť. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama