Reklama

Reklama

Mr. Bean


Pan Bean znovu jede (E06)

(epizoda)
  • Česko Mr. Bean opět jezdí (více)
všechny plakáty

Pan Bean přichází na pomoc oběti srdečního záchvatu, avšak pro nemocného to má hrozivé důsledky. Pokus odeslat dopis končí katastrofou, ale na dovolenou pan Bean po různých malérech nakonec šťastně odletí. (Magic Box)

Recenze (65)

nascendi

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Považujem za zbytočné samostatne hodnotiť a vyzdvihovať konkrétne epizódy z tejto mimoriadne podarenej polhodinky s Mr. Beanom. Potešilo ma, že nikto z dvadsiatky mojich obľúbených užívateľov nedal menej ako päť hviezdičiek. To sa nepodarilo Shawshanku, ani Kmotrovi a ktovie, či ešte nejakému filmu vôbec. ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mr. Bean - geniální tvorba, nebo naprostá debilita? Nejspíš od každého trochu, každopádně hlavní je, že je to prostě sranda jak sviňa :) Pan Bean v této epizodě předvádí jeden legendární kousek za druhým, první pomoc, poštovní schránka, balení kufru, cesta ve vlaku a to nejlepší nakonec - cesta letadlem, která končí takovým záchvatem smíchu, že je to snad až životu nebezpečné... 9/10 ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nejdriv Bean zachranuje omdleleho typka na zastavce, nacez se presune k postovni schrance, pote si zabali svuj malej kufricek a cestuje nejdriv vlakem s otravnym spolucestujicim a na zaver se snazi rozveselit kluka v letadle, coz je dalsi totalni masakr. A existuje kratky 6 minutovy film Bus Stop, coz je imho vystrizena scena, ve ktere ma Bean problemy na zastavce autobusu. ()

Zajímavosti (3)

  • Z epizody byla vystřižena scéna, kdy Mr. Bean (Rowan Atkinson) čeká na autobus. (OJan)

Reklama

Reklama