Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

ajfelka 

všechny recenze uživatele

Když Rowan Atkinson nemusí dělat jen ksichty v rámci role Mr. Beana a otevře pusu a začne ze sebe chrlit slovní granáty, tak to fakt nemá chybu. Nádherný humor, někdy příliš černý (Fatal beatings), jindy založený na dvojsmyslech (No one called Jones), nábožensky nekorektní (rozdělování hříšníků v pekle), průvodce při prvním rande taky nemá chybu, ale stejně mám nejraději tu scénku, ve které přebírá divadelní cenu za svého kolegu :-) ()

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv divadlo nijak zvlášť nemusím, na toto představení bych kdykoli s chutí zašel. Rowan Atkinson ve vynikající formě a se stylem humoru ala Mr. Bean nebo Blackadder. Asi nejlepší je hned druhá část Fatal Beatings: "Quite Frankly, Mr. Perkins, if he wasn't dead, I'd have him expelled." -- "Beg your pardon?!" -- "Yes, expelled! If I wasn't making allowances for the fact that your son is dead, he'd be out on his ear!" -- "You mean he's dead?" -- "Yes, he's lying up there in a sickbay now, stiff as a board and bright green. And this is, I fear, typical of his current attitude..." Jednoduše britský humor vybroušený k dokonalosti. ()

Reklama

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Moja prvá skúsenosť s Rowanom Atkinsonom mimo svojej role Mr.Beana. Histerický smiech počas celej stopáže, tak takto by som krátko charakterizoval tento jedinečný Stand Up, jednoducho créme de la créme komédie._____Divadelný stand up je môjmu srdcu o to drahší, že spolu s kamarátom Ivanom sme hrali „sketch o randení“ na našej stužkovej slávnosti. Nezabudnuteľný zážitok. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ten chlap je bůh, naprostá dokonalost, která se nikde jinde nevidí. Nehorázně luxusní one man show se jmény žáků, základy randění, Shakespearem a Osudové výprasky, asi ta nejluxusnější scénka jakou jsem kdy viděl, s nehorázně brutálním černým humorem. Jak píše Oskar, to se musí vidět. "Kdyby nebyl mrtvý, nechal bych ho vyloučit" "Cože?" "Ano, vyloučit". Tohle by měla ČT2 vysílat na Silvestra, protože tak moc jsem se smíchy ještě nikdy neřezal. Opravdu zabijácká věc. 100%. ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean je hadr proti tomuhle... Rowan se tu předvádí v plné parádě a dokazuje, že umí hrát i jinak než jenom xichtem. I když nepopírám, že právě pantomimický scénky mám nejradši, protože lekce herectví nebo jak se chovat na prvním rande nemají chybu. Ale i indický vrchní nebo pan profesou provádějící prezenci žáků mě málem zabily... "Herpes... still with us I see" :-))) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama