Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbenou firmu Mystery Inc. reprezentovali samolibý Fred Jones a kráska Daphne Blake, byli její tváří před veřejností. Skutečná práce však ležela na inteligentní brýlaté Velmě Dinkleyové a zručném Norvillu Rogersovi, přezdívaném Shaggy, který se staral o fyzickou práci společně s věčně hladovým mluvícím psem jménem Scooby. Před dvěma roky se ale pohádali, dokonce se od té doby ani neviděli. O nové nečekané setkání se postará Emile Mondavarious, majitel Strašidelného ostrova, oblíbeného výletního místa plného různých atrakcí. Ten všechny členy bývalé Mystery Inc. pozve na svůj ostrov. Děje se na něm totiž něco velmi podivného a chce, aby tomu přišli na kloub. Studenti, kteří se sem přijíždějí pobavit, se totiž záhadně mění v bezduché loutky obdařené prázdnou hlavou a velkou silou. Bývalí kamarádi se nedokážou dohodnout a rozhodnou se po tajemství záhady pátrat každý na vlastní pěst. Všichni členové týmu se však nechají vlákat do strašidelného zámku. Zatímco Fred s Velmou objeví místnost s videoprogramem, který slouží k vymývání mozků studentů, Daphne najde svatyni, ze které sebere podivný skládací jehlan s nápisy. Velma se v baru seznámí se sympatickým studentem, zatímco Shaggy se tu setká s Mary Jane, do které se zamiloval už cestou na ostrov. Zábava je přerušena monstry, která přepadnou bar. Shaggy a jeho čtyřnohý kamarád se ocitnou v podzemní jeskyni, kde se jim podaří zachránit všechny tři kamarády. Konečně se dají znovu dohromady a společně odhalí tajemství ostrova i skutečný důvod, proč na něj byli pozváni. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (202)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Naozaj sa mi zdalo, že film asi zabudol, že už nie je kreslená rozprávka a snažil sa zaujať otrepanými komickými slovami a scénkami. Samozrejme do toho nejaká protoplazma, všehoschopní riešitelia záhad, ktorí nahrádzajú prácu vojenských a spravodajských služieb. Vždy všetko prežijú a aj keď im ide o život, všetko sa nakoniec premení na srandu, záchrana sveta a iné veci, ktoré mi tu neprišli zábavné ma v tomto filme otravovali, nesmial som sa a myslím si, že vznikol jeden dosť zbytočný film. Výstrihy však herečky mali pekné, ale za to sa hviezdičky väčšinou nedávajú. ()

Cringy_Tommy 

všechny recenze uživatele

Scénář blitka, CGI ještě větši blitka ale humor celkem v pohodě. Scooby Doo je pitomost, velká pitomost ale není to film který se snaží být dobrý, je to zkrátka film co měl být blitka a co vyždímá prachy rodičů  nějakýho 5 letýho nadšenýho kindera. Ono když je něco stupidní ale ne zas moc, ale tak středně tak to je i celkem vtipný. Občas prostě zapnu telku a podívám se na tuto hovadinu když zrovna hraje v televizi. Taká sprostější verze Scoobyho plná dvojsmyslů 5/10 ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, ne moc kvalitní, přesto docela zábavná oddechovka, kterou si fanoušci animovaných filmů a seriálů jistě užijí. Příběh je lehce přihlouplý, žádnou propracovanou zápletku tedy nečekejte. Efekty rovněž nejsou nijak zvlášť kvalitní, o humor se postará především Shaggy a Scooby-Doo, legendární oblíbená dvojka, nicméně i ostatní herečtí kolegové vcelku ujdou. Scooby-Doo je sympatická dobrodružná komedie, která i když je šíleně hloupá, tak dokáže pobavit a jednoznačně zaujme i svou příjemnou atmosférou. 5/10. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Film plný infantility, blbých narážek typu "Mary Jane je moje oblíbený jméno" - (narážka na narihuanu ve spojitosti s Norvilem) a psycho postav. Trochu mě teda mrzí, že že štěňátka vznikl dospělý pes, v originále je to tuším Scoobyho synovec a je to štěně, né pes s růstovou poruchou. Ale jako cením některé vtipy, ikdyž jsou úplně blbé, tak tohle vám zvedne náladu když je den blbec. Rowan Atkinson byl teda úžasný, ta role byla pro něj na míru. Fred a Daphne, já ty dva herce miluji, na place si to tahle manželská dvojice užívá spolu vždycky a lze to na nic vidět. Velma skvělá, Shaggy taky top. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Neviem či sa autori snažili o to, aby spravili stupiditu na entu, ale ak áno tak to spravili dokonale. Nechápem ako tu môže byť hodnotenie 49% ?! Vôbec som sa nebavil, naopak som sa veľmi nudil a nebyť Atkinsona tak film by bol absolútnym prepadákom. On tam dodal aspoň trochu svetlej stránky, ale inak nič iné. Všetko vo filme bolo úplne nereálne ... 15% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (24)

  • Natáčelo se od 12. února do 1. června 2001 ve státu Queensland v Austrálii. (Varan)
  • Při první noci na ostrově, konkrétně v rituální scéně, jedna z postav říká: "Možná ho znáte z Telemunda," přičemž postava ukazuje na svalnatého muže. Telemundo je kolumbijská televizní společnost, která točí převážně "mýdlové opery" ve španělském jazyce. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007

Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do… (více)

Reklama

Reklama