Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbenou firmu Mystery Inc. reprezentovali samolibý Fred Jones a kráska Daphne Blake, byli její tváří před veřejností. Skutečná práce však ležela na inteligentní brýlaté Velmě Dinkleyové a zručném Norvillu Rogersovi, přezdívaném Shaggy, který se staral o fyzickou práci společně s věčně hladovým mluvícím psem jménem Scooby. Před dvěma roky se ale pohádali, dokonce se od té doby ani neviděli. O nové nečekané setkání se postará Emile Mondavarious, majitel Strašidelného ostrova, oblíbeného výletního místa plného různých atrakcí. Ten všechny členy bývalé Mystery Inc. pozve na svůj ostrov. Děje se na něm totiž něco velmi podivného a chce, aby tomu přišli na kloub. Studenti, kteří se sem přijíždějí pobavit, se totiž záhadně mění v bezduché loutky obdařené prázdnou hlavou a velkou silou. Bývalí kamarádi se nedokážou dohodnout a rozhodnou se po tajemství záhady pátrat každý na vlastní pěst. Všichni členové týmu se však nechají vlákat do strašidelného zámku. Zatímco Fred s Velmou objeví místnost s videoprogramem, který slouží k vymývání mozků studentů, Daphne najde svatyni, ze které sebere podivný skládací jehlan s nápisy. Velma se v baru seznámí se sympatickým studentem, zatímco Shaggy se tu setká s Mary Jane, do které se zamiloval už cestou na ostrov. Zábava je přerušena monstry, která přepadnou bar. Shaggy a jeho čtyřnohý kamarád se ocitnou v podzemní jeskyni, kde se jim podaří zachránit všechny tři kamarády. Konečně se dají znovu dohromady a společně odhalí tajemství ostrova i skutečný důvod, proč na něj byli pozváni. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (202)

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak trapné, až to bolí. Celý film jsem měl sto chutí zastřelit jak toho příšerného psa, tak i postavu, kterou ztvárnil Matthew Lillard. Film, který staví na trapnosti (která má být asi chápána jako humor) dvou zmíněných exotů a metrosexuálnosti těch ostatních. Přínos filmu - kde nic není, ani smrt nebere. Být to animovaní, možná by to vyznělo jinak. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Keby som to mal porovnať s kresleným seriálom, tak by som musel ísť s hodnotením ešte nižšie. Lenže já som to videl ešte vtedy, kedy som seriál moc nepozeral. Ale o pár mesiacov dávali animovaný seriál a toto je proste oproti tomu sračka. Lenže, som to videl skorej a ak to budete brať ako zábavu, komédiu, s nulovou atmosférou a priblblo naívnym humorom, predvídateľným dejom a veľmi slabučkým scenárom, budete sa baviť. /55%/ ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si když jsem pustil Scooby-Doo poprvé, protože když film skončil tak jsem si ho pustil znovu. Následující měsíc jsem ho viděl snad každý druhý den, protože je to jízda od začátku do konce. Scooby-Doo se stal mojí srdcovou postavou a já se skvěle bavím a bavit budu kdykoliv toho chlupáče uvidím znovu. 100% ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Scooby a jeho parta, byla většinou doména animáků, takže když přijde filmová verze pouze s tím že Scooby je animovaný začnete se trošku strachovat ať to nevypadá až moc uměle. Navíc je to věc pro děti, takže dospěláckou zápletku nehledejte a drží se to animovaných fyzikálních zákonů podobně jako ve space jamu,.. jenže Space jam funguje a tohle taky. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Se nedivím, že to mělo být zprvu 12+ 😄. Už hned ten první vtip XD. Bylo to lepší, než si pamatuju. Těch nevhodných vtipů tu bylo vcelku dost a líbilo se mi, že se do toho nebáli jít. Jen možná škoda, že jich tu nebylo víc, to bych pak hodnocení možná zvýšil na 4*. Celkově byl příběh takový chabší, ale vtipy to nahradily. Nejvíc vtipů zandávala rozhodně Daphne, u jejích vtipů jsem se smál snad vždycky. Ostatní byli taky fajn, akorát Shaggy a Scooby občas zandávali takový trapný vtipy, ale tak to se dalo nějak očekávat. Musím ocenit, že zahrnuli Scrappy-Dooa, protože to není nejikoničtější postava ze seriálu. Jen mi to přišlo celý trochu krátký, měli tam podle mě přidat situaci dvě navíc. Product placement na konci byl až moc očividný, ale tak je to spíš jen taková sranda. Ještě musím pochválit, že skvěle (a to mě překvapilo) všichni ostatní reagovali na digitálního Scoobyho a ještě deletnutou scénu s děsivou Velmou, ta působí velmi hororově. Moc se jim nedivím, že ji sem nakonec ani nedali, asi by to bylo už trochu moc. VYHODNOCENÍ: JE TO SPÍŠ TAKOVÁ PARODIE NEŽ FILMOVÁ ADAPTACE SERIÁLU! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (24)

  • Při první noci na ostrově, konkrétně v rituální scéně, jedna z postav říká: "Možná ho znáte z Telemunda," přičemž postava ukazuje na svalnatého muže. Telemundo je kolumbijská televizní společnost, která točí převážně "mýdlové opery" ve španělském jazyce. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007

Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do… (více)

Reklama

Reklama