Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké televizní drama, o muži, který našel a zoufale bojoval o svou nevlastní dceru.
Úspěšný obchodník musí bojovat o svou nevlastní dceru. Po smrti manželky se objevil její pravý otec a chce ji získat do své péče... (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sledováno povrchně při práci na počítači, jen zvuková kulisa v prázdném bytě... Vědět, že jde o něco podle Danielle Steel, televizi bych vypnula. Takhle můžu konstatovat, že se jedná o naivní, přeslazenou, romanticko-rodinnou lemoňádu, na které překvapí jedině její snadná předvídatelnost. Dokonalý ON se stará o děti poté, co mu zemřela žena, o starší dcerku jeví zájem zlý biologický ON, dokonce ji i unese, do toho se motá ONA, doktorka, se kterou se vše v dobré obrátí a všichni mohou se šťastným smíchem odkráčet vstříc narůžovělému nebi. Prostě sladké jak cukrová vata - vždycky se mi z ní ježily chlupy a bolely zuby. 40% za tu roztomilou žábu. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná oddechová romantická záležitost, takhle bych asi pěti slovy označil tento snímek. Mě to zaujalo, docela se mi to i líbilo a mělo to náboj a zajímavý děj. Na škodu byla snad jen velmi rozsáhlá stopáž (film trvá 135 minut). Ale na zabití času a oddech u televize to bylo fajn. Stejně jako všechny zajímavé oddechovky, které mají alespoň nějaký zajímavý děj, tak i tento film hodnotím průměrnýámi třemi hvězdičkami... ()

Reklama

DeDanu 

všechny recenze uživatele

Milé, uklidňující, pravda a hlavně láska vítězí. Někdy se přihodí, že i takovýchto filmů je člověku, po všech těch akčních trhácích, nitro trhajících hloubáních o smyslu života, drsných zobrazení mezilidských vztahů, dnů blbec v práci, koulí, co přinesly děti ze školy, třeba. Vše je tu jasné a vše se správně rozuzlí. Tak nějak zažehnou světýlko na konci tunelu. A když mě skolí chřipka? Ideální:-))) ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Stále musím přemýšlet, proč se u nás filmy úplně jinak v názvu prezentuji než je překlad z angličtiny. Takže: Fine Things - pěkné věci - se u nás překládají "Cena štěstí". Ptám se proč ? Nicméně, film je podle amerického bestselleru populární spisovatelky ženských románů Danielle Steel. Je příjemný, tak jak život jde a nejlépe tam hraje malá holčička s dlouhými copy. Oddychovka pro ženy. ()

Hedka 

všechny recenze uživatele

Steelovú už nepozerám, nečítam. Nemám rada nasladlé, plytké, naivné a priehľadné príbehy. Jeden z menej naivných románov, ktorý sa dá čítať je Príď láska k nám. Podarovala mi ho pred rokmi priateľka - o Steelovej sme vtedy ešte takmer nič nevedeli - a vtedy som ho doslova zhltla. Páčil sa mi. Žiaľ, to nemôžem povedať o tejto jeho adaptácii. Tak slabé a tak rozdielne s mojimi predstavami! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama