Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

mcamino 

všechny recenze uživatele

Mě se líbí, třeba daleko víc, než čtvrtý díl, ale zkrátka No Mahonney, no party. Takže hvězda musí dolů. Jinak je to můj vlastně i oblíbený díl a nechápu proč má tak malé hodnocení. Je to komedie a legračních scének je tu dost, nasmál jsem se, pravda, když si vzpomenu na Mahonneyho, vzpomenu si na film který tak nějak sršil kvalitou, zde se to říct rozhodně nedá, ale nechám 4*. To je myslím pro mě nejrozumnější. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

U šestky se asi nejvíce projevuje kvalitativní propad, který sérii doprovází prakticky už od prvního dílu. Opakující se námět, nezáživné scény, dobré vtipy divák napočítá na prstech jedné ruky, bohužel už to tentokrát nezachraňuje ani kapitán Harris, ani ostatní staří známí. Všude lze zpozorovat tu scénáristickou bezradnost, neschopnost přijít s nějakým novým zajímavým nápadem. Pětka přinesla do určité míry nový, svěží vítr, v šestce to tvůrci totálně zazdili a znovu zabředli do toho stejného bahna, ze kterého se jim už bohužel nepovede vyhrabat. 2/10. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Keď som bol malý tak ma to nadchlo (umiestniť hlavný gang do kanála je celkom vtipné), ale s odstupom času som prišiel na to, že tento diel už je fakt celkom slabý. Ako samostatná komédia by to ešte šlo, ale ako súčasť série to kazí meno. I keď sú to asi silné slová. Celkom mi chýbal nejaký sympatický hlavný hrdina ako bol predtým Mahoney. Táto časť je ale až nezvyklo odlišná od všetkých ostatných a ja ostanem pri hodnotení z myslenia detských čias. ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dvoum dílům se mi tenhle výrazně víc líbil. Na první tři filmy to ale samozřejmě ani zdaleka nemá, nebýt některých trapných scén, tak by to byla celkem povedená akční komedie s dobrou zápletkou. Slabinou jsou samozřejmě neustále se opakující nebo podobný vtipy a až trapná debilita kapitána Harrise s Proctorem. ()

nevim1111 

všechny recenze uživatele

Šestý díl této komediální série už jenom omílá dobře známé vtípky (Harrys a Proktor, Jonesovo pazvuky, pastičky na Harryse) z předchozích dílů a defakto nemá co nového nabídnout. U některých vtípků jsem se i zasmál, ale vesměs jsou poměrně stereotypní. Finální potyčka téměř nestála za nic a záporáci nebyli příliš zajímaví. Hlavně za Harryse dávám dvě hvězdy ** ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • V niektorých scénach je zreteľne vidieť, že hercov nahrádzajú dubléri. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama