Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

anli 

všechny recenze uživatele

Šestý a dle mého nejhorší díl série,který nezachraňuje už vůbec nic.Scénář je bez nápadu,herci nezajímaví a příběh nudný.Celé to zbytečně natahované a divák se dočká asi tří celekm slušných vtipů a celkem slušné přestřelky v závěru filmu.Není to ale nic,k čemu by se někdo dobrovolně vracel.Za výše zmíněné věci dávám 25%,protože víc si nezaslouží. ()

henrycruel 

všechny recenze uživatele

Lassard a jeho parta v předposledním dobrodružství, ve kterém se budou muset vypořádat s lupičským gangem (takže žádný originální námět). Absence Mahoneyho je tu, stejně jako v předešlém dílu, dost znát a žádná ze zbylých postav to nezachrání. Myslím si, že tvůrci už tu pomyslnou krávu neměli dál dojit... ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Okrskem se valí vlna zločinu, a hlavně gang z Wilson Highs policii pěkně zatápí. Kapitán Harris je v koncích, a tak mu starosta posílá nečekanou posilu - velitele Lassarda se svými kadety. Chtě nechtě (a jako že hodně nechtě) musí všichni spojit své síly, a zjistit proč gang útočí jen podél trasy podzemky, a kdo se skrývá v pozadí... Šestá policejní akademie mne bavila o maličký kousek více než ta předchozí, ale to bude nejspíš tím, že přece jen obsahuje náznak nějakého příběhu (a ne úplně špatného). Samotné zpracování a pokus o vtipné scény působí jako mnoho dní nošené fusekle, většina herců se tváří, jako by zde byla jen z donucení, a tak snad nejzábavněji působí sám kapitán Harris (G. W. Bailey) se svým pucflekem Proctorem... ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Určitě půjdu proti davu, když řeknu, že je to podle mě druhý nejlepší díl z této ságy. Tohle je díl, který nemá moc hluchých míst. Je mi jasný že je to podhodnocený jako prase a těch 30% na ČSFD si to opravdu nezaslouží, aspoň za mě ne. V tomhle filmu je Harris i vtipnej, což se mu v předchozích dílech moc nedařilo. Taková scéna na mrakodrapu, v autobuse nebo když řve v autě: ,,To snad není pravda!" je prostě legendární. Všechny tyto scény miluju z celýho srdce. Harris je v tomhle filmu nejlepší ze všech ostatních dílů. Děj je celkem zajímavej, ale není to nic originálního. Postavy jsou solidní a zajímavý. Herci jsou skvělí. Soundtrack je božskej. No a finální zvrat je prostě solidní, já nemůžu jinak. Finální honička je taky nezapomenutelná. Harris tu scénu zlepšuje o 1000%. 10/10 Za mě jednoznačně druhý nejlepší díl z celé ságy! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Neznámý muž posílá bandu zlodějů znovu a znovu do akce a policie nedokáže množícím se krádežím zabránit. Město ovládá stále větší strach, protože drzost lupičů nezná mezí. Jediné místo před nimi není bezpečné. Snaha mužů v uniformách je marná, protože v okamžiku, kdy už gang takřka dopadnou, objeví se kapitán Harris a zločincům se opět podaří uniknout. Nikdo není iniciativnější než Harris, zvláště když se jedná o návštěvy starosty. Nezajímá jej však výsledek pátrání, nýbrž především a pouze kariéra. I v šestém pokračování se setkáváme s řadou oblíbených postav z předchozích pokračování, ale chybí Mahoney. S jeho odchodem jako by se z komediální série vytratila kvalita. Gagy už jsou takové nějaké obehrané a nějaká větší invence s neznámým režisérem vzala za své. Občas se ještě nějaký ten vtípek přece jen najde a vyloudí si divákův úsměv, ale než se k němu v tomhle díle dopracujeme, tak to přece jen nějak moc trvá. Harris s Proctorem to drží. 30% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • V jednej chvíli uvažovali tvorcovia o tom, že v tejto časti sa absolventi akadémie vydajú do Británie. Duo Richard Curtis a Ben Elton dostalo ponuku napísať scenár pre Police Academy 6: The London Beat, avšak odmietlo ju. Navyše, potom čo predchádzajúci diel Policajná akadémia 5 (1988) nenaplnil očakávania svojich tvorcov a v kinách prepadl, tí sa rozhodli rozpočet šiestej časti zoškrtať a od pôvodnej myšlienky umiestniť dej v Británii upustili. (beso74)

Reklama

Reklama