Marie, matka boží (TV film)

• CZ název

Ježíš

Mary, Mother of Jesus

Mária, matka Ježišova

USA, 1999, 88 min

Kevin Connor

Ken Thorne

Pořád totéž, ale čekat nějakou inovaci v nejznámějším příběhu na světě je krátkozraké, tak buďme rádi aspoň za pokus otočit úhel pohledu. A Christian Bale by nesporně přiměl mnohé váhající ovečky ženského pohlaví přiklonit se k té správné víře.(4.8.2007)

Zase to stejné.Ale úměrně dlouhé. Christian Bale hraje Ježíše moc hezky. Film jsem viděl na STV1 a tam se taky hodí.(9.11.2003)

• Derek

nic moc televizny film so sympatickym christianom baleom v ulohe jeeblesa (ktoreho "zivot" ide totalne mimo mna), pri scene ukrizovania som sa smial... uz aby sa tohto tematu chytil paul verhoeven ako to dlho slubuje, to bude teprva maso (a krv tiez:-))(21.3.2008)

• themic

Úplně převrácené..! Naprosto zvrácené..:)(9.7.2006)

• Merv

Ježíše hraje Bruce Wayne? To se musí vidět !(22.10.2010)

Och, bože, ja isto skončím v pekle. Nie len preto,že " Brianovi" som dala o 2 hviezdy viac než "Márii",ale i preto,že som prepínala na komerčné stanice, kým sa nezjavil Christian.Je ťažké zahrať najznámejšiu postavu dejín, ale vďakabohu /?/ to zvládol dobre.Jedna z mála pozerateľných verzií príbehu.(14.3.2009)

Když u nás posledně zazvonili příslušníci jakési sekty (o jehovisty nešlo, ti nás od chvíle, kdy jim otevřela moje nejmladší ratolest s pentagramem na krku a potkanem na rameni, ponechali napospas plamenům pekelným), sdělila jsem jim, že pokud Kristus opravdu vypadá jako Christian Bale, ať mu vzkážou, aby sebou s tím svým druhým příchodem koukal hodit.(11.9.2008)