Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Určite si ho budete pamätať. Usmiaty panáčik s nezabudnuteľnou modrou čiapočkou a zvončekom. Odvtedy, čo v Británii uzrel svetlo sveta, stihol zabaviť veľa malých, ale aj väčších detí po celom svete. Jeho domovom je Zem hračiek. Magická pestrofarebná krajina, kde všetky hračky žijú svoj vlastný život. A keďže žijú svoj vlastný život, potrebujú k nemu veci presne tak isto ako ľudia. V prípade, ak niečo nefunguje ako má, prichádza odvážny Noddy, aby si poradil s každým problémom a objavil sa všade tam, kde je potrebné pomôcť. Táto krajina je snom všetkých detí. Porozprávať sa s vláčikom, bábikami alebo zvieratkami dokáže hravo každé dieťa. Stačí iba otvoriť dvere vlastnej fantázii... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Noddy, se svým autíčkem jezdí moc rád.....vzpomínka na kouzelnou školku na kerou jsem se občas podíval, když mi bylo patnáct :-D ()

Teg 

všechny recenze uživatele

Z těch "jednodušších" seriálů pro děti to nejlepší. Každý díl má nějakou výchovnou myšlenku, je to podáno jednoduše a srozumitelně. Takže za svoji kategorii je to v pořádku. To, že se to nelíbí všem dospělým je asi v pořádku :-) ()

Straspytlik odpad!

všechny recenze uživatele

Socialistická vymývačka mozků pro děti. Až mě překvapuje, že pod tím není podepsaná EU. Postava č. 1.: "Musíš si u Dýny něco koupit. Jinak bude muset zavřít stánek." Postava č. 2.: "Hned zítra k Dýně půjdu a něco si koupím. I když to nebudu potřebovat." Postava č. 1.: "Bude moc ráda." Jasný signál pro děti, že i když se nebudou snažit a rozvíjet, někdo je vždycky zadotuje a sociálně podpoří. Vizuálně nesympatické. Obsahově odpad. ()

Reklama

Reklama