Reklama

Reklama

Sedmý hřích

  • USA Original Sin (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kuba, devatenácté století. Bohatý obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) hodlá upevnit své společenské postavení sňatkem s Američankou. Nehledá skutečnou lásku a dohoda je uzavřena čistě na obchodním základě. O to víc je pak překvapen, když mu do života místo prosté ženy vstoupí svůdná Julia (Angelina Jolie). Netrvá dlouho a Vargas se do ní zamiluje. Zanedlouho se objeví i tajemný a podezřívavý Walter Downs (Thomas Jane), který tvrdí, že Julia není tím, kým se být zdá. Vargas sice zpočátku odmítá uvěřit, ale když manželka zmizí i s jeho penězi, rozhodne se zjistit, jak se věci doopravdy mají. Vydává se na pouť temnou stranou vášně, která jej může zavést až do pekel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (178)

Death 

všechny recenze uživatele

Asi nejvice mi ve filmu chybel nejaky vnitrni naboj. Vse bylo takove vlazne, nevyrazne a neskutecne, opravdu neskutecne NUDNE. Ani vlastne nevim, proc davam dve. Asi se mi alespon trochu libilo prostredi a mozna i nejake ty zvraty, i kdyz ty maji plus spise za pobaveni, nez ze by byly povedene a nebo nepredvidatelne. Pokud muzu radit, tak se filmu radeji obloukem vyhnete. 7. hrich totiz hodne klame telem a i kdyz to vypada, ze by mohl nabizet slusnou podivanou, opak je pravdou. ()

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Film,ktory ma nijako zvlast neoslovil.Nie ze by som sa pri nom vyslovene nudila,ale zapletka ani dejova linia mi nepripadali dostatocne zaujimave.Banderas a Angelina su nadherni ludia,dobre sa na nich pozera a cloveka pri pohlade na eroticke sceny neobide steklenie v bruchu,ale to je vsetko.Na ich nepochybne herecke kvality tento slabo priemerny snimok rozhodne nepoukazal,skor ich zabil. ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

Stokrát luhovaný pytlík čaje vážně nemůže chutnat. A to ani v tom případě, že si jej dáte do hrníčku s nádhernými křivkami Angeliny Jolie a pijete jej s charismatickým Antoniem Banderasem. Nesedlo mi ani kubánské prostředí, ve kterém se příběh odehrává, takže to vypadá na pořádný divácký debakl. Jenže! Angelina Jolie se do role "Julie" setsakramentsky hodí, a i když z toho žádný velký požár není, tak to mezi ní a Antoniem Banderasem docela slušně jiskří. Pár dobře nasnímaných či výborně vygradovaných scén se taky povedlo, sem tam se divák i lekne a poprvé je dokonce i překvapen dějovým zvratem. Tedy, jak kdo. Ale myslím, že po té úvodní selance to zas až tak očekávatelné není. No, závěr je trošku upachtěný, ale celkově jde o lehce podprůměrný film s výborným castingem, který jej tahá do teplejších vod. [leden 2006] ()

Riverin 

všechny recenze uživatele

Original Sin síce nie je žiadne veľdielo, ale ja tie 4* jednoducho musím dať už len z nostalgie. Tento film som prvýkrát videla už pekne dávno a viem že to bol asi prvý film keď som si povedala že tá Angelina je ale kočka. Od scenára či réžie netreba čakať veľmi veľa a budete nadmieru spokojní. Tak či onak je na celom filme najlepšie obsadenie, na čele s nádhernou Angelinou Jolie či Antoniom Banderasom. A tiež treba pochváliť hudbu či kostými...a to je asi všetko. Na príjemný a nenáročný večer môžem Original Sin len odporučiť. ()

Bohy 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že mohu s valnou většinou akademiků zde recenzujících nesouhlasit. Miluji tento film. Je o lásce a odevzdání, je to romantika a zároveň Shakespearovské drama. Čistý a úžasný Vargas propadne kouzlu krásné Julie (Bonie) zářivé a něžné. A ona svede boj se svou temnou minulostí, aby se osvobodila. Oba pro sebe obětují vše, co mají. Tomu říkám láska! Nepochopení zdejších recenzentů zřejmě vychází z jejich nudných a předvídatelných životů. Z nedostatků lásky, svobody a volnosti. PS: je třeba srovnat hladinu hodnocení. Moje nejoblíbenější filmy jsou tedy Klub rváčů (sorry, jsem jen chlap), Gattaca, Srdcová sedma, série Pána prstenů či Obvykí podezřelí. PS2: Mám rád herce, kteří umí hrát obličejem. Emoce, nápady, rozhodnutí. Ale Angelina je prostě krásná, tak jí toho dost odpustím ... :-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Dům s plantáží je skutečný velkostatek s cukrovou třtinou, ale opuštěný. (HappySmile)
  • Některé scény byly vystřiženy, aby film v USA nedostal rating "NC-17"- tj. do 17ti let nepřístupno ani v doprovodu dospělého. (HappySmile)

Reklama

Reklama