Reklama

Reklama

Veronica Mars

(seriál)
  • USA Veronica Mars (více)
Trailer 2
Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2004–2019), 50 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Rob Thomas

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn, Michael Muhney, Tina Majorino, Harry Hamlin (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(72)

Obsahy(1)

Veronica Marsová je pravou rukou svého otce, los angelského 'soukromého očka' Keitha Marse, který dříve býval šerifem. Potom se ale v městečku odehrála vražda Veroničiny nejlepší kamarádky, dcery jedné z nejbohatších rodin - Lilly Kaneové. Šerif Mars se vydal po špatné stopě a ze všeho obvinil Lilyina otce, vlivného muže Jakea Kanea, jenže k vraždě se později doznal jistý Abel Koontz a lidé přestali Veroničině otci věřit. Ztratil práci, manželka se odstěhovala a vrstevníci Veronicu vyvrhli ze své společnosti. Alespoň tak to Veronica vždycky viděla. Jenže bylo to opravdu takhle? Byl Abel Koontz opravdu vrahem anebo v tom bylo něco víc? Proč má otec v sejfu i po tak dlouhé době stále složku s Lillyiným případem? A odstěhovala se Veroničina matka vážně jen z důvodů, které byly Veronice řečeny? Odpovědi na tyhle a mnoho dalších otázek se dozvíte v 22 dílném seriálu z produkce režisérů, jenž mají na seznamu např. Ally McBealovou, Chirurgy, Aktu X aj. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Příjemné osvěžení o proti spoustě jiných seriálů pro teenagery. Děj je smysluplný (byť žádné velké duševno), herci sympatičtí, hlavní hrdinové se hned tak neokoukají. K tomu slušná hudba, zápletka. Za mne asi to nejlepší, co kdy americká seriálová vlna pro mládež vyprodukovala. Nikdy jsem nepochopila, proč to skončilo třetí řadou a spousta jiných blbostí má řad alespoň pět a více. Za mne 90%. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Veronica Mars je super postava, ale to je tak všechno. Protože s vedlejšími postavami si moc práce nedali a většina z nich slouží jen k tomu, aby si Veronica nepovídala celý díl sama pro sebe. A podobně je to i se zápletkami jednotlivých dílů. Některé jsou povedené, ale některé jsou zase nelogické, až stupidně naivní a časem se začnou opakovat. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Perla medzi tínejdžerskými seriálmi. Kristen Bell sa pre túto postavu musela zrejme narodiť a svojimi inteligentnými voice-overmi dokáže potešiť srdce diváka, o zvyšných prednostiach nehovoriac. Dialógy plné sviežeho humoru sú v tomto seriáli na dennom poriadku, nezabúda sa ani na hlavnú dejovú líniu mierne okorenenú detektívnymi zápletkami a charizmatickými postavami . Páru Logan/Veronica naviac nejde nefandiť. Len ma mrzí ukončenie v čase, keď to začalo dostávať poriadne grády a pomerne otvorený záver. Škoda toho ale za všetko ostatné si si tvorca Rob Thomas zaslúži absolutórium. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Veľmi nezáživný seriál. Celkom početná fanúšikovská základňa na ČSFD ale aj inde vo svete mi nejde do hlavy. Teraz vážne: Čo sa vám všetkým(fanúšikom) na Veronike Marsovej páčilo? Pretože mňa nech rozmýšľam ako chcem nič nenapadá, len to že som kedykoľvek pri sledovaní pociťoval skoro 40 minút súvislej nudy. 15% ()

Luteka 

všechny recenze uživatele

Veronica - vtipná, drzá, chytrá, šikovná, tvrdohlavá a ... no prostě jediněčná. Po první epizodě náhodně shlédnuté v televizi mě seriál ani moc nezaujal. Kdo by se pořád dokola chtěl koukat na dokonalé americké teenageri, kteří stále a stále řeší svoje "velké problémy" jako je láska, vztahy, hubnutí ... Vztahy už jsem zmiňovala? Asi jsem v té době měla nouzi o dobré seriály, tak jsem se na VM začala dívat a ... byla jsem šokována :) Žádný ubrečený seriál pro teenageri s dokonalými neherci, ale skvělá podívaná s výborným hereckým obsazením. No ameriko, tleskám ;) První dvě série dokonalé. Třetí malinko rozbředlejší díky 3 různým velkým případům, které Veronica řešila. A film je taky boží! ()

Galerie (403)

Zajímavosti (28)

  • Postava Piz ve třetí sezoně je pojmenována po režiséru Marku Piznarskim. (TomikZlesa)
  • Tvůrce seriálu Rob Thomas se pokusil udržet Veronicu Mars na obrazovce i po třetí sérii a natočil zkušební díl čtvrté série, kde by nastal velký časový posun. Místo toho, aby byla Veronica na vysoké, má už po promoci a nastupuje do FBI. Kromě Veronicy se zde neobjevil nikdo ze starých známých postav, místo toho tato ukázka představovala všechny nové postavy, které se měly v seriálu objevit. Producentům se tato nová verze Veronicy Mars nelíbila a natáčení zrušili. (HappySmile)
  • Tvůrce seriálu Rob Thomas chtěl v roce 2009 natočit film Veronica Mars, který by navázal na seriál. Na režisérské stoličce měl usednout (HappySmile)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama