Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

lamps 

všechny recenze uživatele

Badasss David Carradine proti Bad Badass Chucku Norrisovi - a je to celkem sranda. Z pohledu režie nebo scénáře absolutně nic objevného (to ale nikdo nemohl očekávat), ovšem zároveň se to vyhýbá vyloženě trapným vsuvkám, herci jsou okey (dokonce i Chuck se slabostí pro pivo) a duní do toho skvělá hudba hrdě reflektující Morriconeho. Málokretý film dokázal v osmdesátých letech nostalgicky vzkřísit westernové vzorce tak roztomile jako právě McQuade... 60% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

"Keby som zavrel každého, kto sa po mne zahnal, bolo by pol štátu v base." Chuck je frajer ako vždy, no tento krát, v úlohe texaského šerifa, je tak trochu aj drsný Harry, čo vôbec nieje na škodu. Osamelý vlk McQuade nieje film, kde sa vo veľkom kričí hurá do boja ako v jeho iných filmoch. Tu sa Čakino drží celkom pri zeme a seka zloduchov predovšetkým pohladom, hláškami a potom až kopom s otočky. V závere sa to slušne rozbehne, príde samozrejme aj na duel Čak vs Carradine, ktorý je celkom dobre natočený a aj hudba tu má svoje čaro. Jeden s tých lepších filmov s nesmrteľným Čakom. 65% - 3* ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Podle filmu jsou v Texasu cca dvě malé ruční zbraně na osobu a jedna rychlopalná. Díky tomu jsou místní muži fakt chlapáci. Ale mají jeden problém - žije zde v zahnojeném doupěti ranger McQuade (Chuck Norris). Ten je díky pivu chlapák ze všech největší (dojde i na legrační scénu "my is bigger -- my is loaded"). Nedá se nic dělat, musejí si nakrást ještě víc zbraní. Chuck tomu nebude přihlížet, protože ho přišla domů odhnojit kočka hlavního padoucha, zamordovali mu pejska a nějaké lidi a tak. Narozdíl od spousty lidí si myslím, že v Norrisovi něco z herce fakt je... a Carradine jako padouch moc prima. Varování: pokud nevydýcháváte účesy z osmdesátých, budete to mít těžké. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

THIS IS NOT MY IDEA OF FUN! Béčko všech béček. McQuade má v baráku bordel, nesvítí mu zadní světlo, holky vodí do pochybnejch barů a zásadně si neumývá tu svou kraksnu, která vypadá jako by jí zrovna vytáhli z bažiny. Naprosto otřesný vizuál, akce, lokace, herci a dokonce i originální znění je jak nějaký příšerný dabing. Všechno co se tam odehraje, co se tam říká a situace z kterých to vychází jsou naprosto šílené. V závěrečném zúčtování má na sobě Carradine svetřík do véčka a vypadá jako buzík. Dokonce je tu i padouch na křesle, který se jmenuje Falcon. Umíral jsem celý film a několikrát jsem ho chtěl vypnout, ale aby mé hodnocení bylo objektivní, tak jsem ho s velkým sebezapřením dokoukal. Mám rád nízkorozpočťáky, ale tenhle je opravdu urážkou inteligence. Aspoň že dcera McQuada byla roztomilá. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"Musíš mít styl. Ti nejlepší mají vždycky styl." Klišoidní akční béčko o samotářském policejním drsňákovi, na kterého šéf řve pro jeho nekonvenční metody, dostane proti své vůli vyměklého parťáka a dceru mu unesou padouši, zajímavé laděním do spaghetti westernu a zároveň zapojením karate. A jedna z těch zábavnějších norrisovek, která vedla ke vzniku Walkera Texas Rangera. Akce nevybočuje z nevzrušivého průměru včetně závěrečného karate souboje Chucka s Carradinem, ale masivní brokárna, neodolatelně zaprasenej teréňák s nabušeným motorem a vlk jsou fajn. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • David Carradine jezdí v autě, které má na SPZ napsáno "Texas Carate". (smrtubohem)
  • Chuck Norris neskôr účinkoval v seriáli Walker, texaský ranger (od r. 1993). Producenti filmu kvôli tomu zažalovali spoločnosť CBS za porušenie autorských práv. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama