Reklama

Reklama

Mysteriózní scifi z atraktivního prostředí zkušebních pilotů. Při jednom z letů oslepí dva piloty oslnivé světlo. Jeden z nich je oslepen, narazí do skály a letadlo exploduje. Druhý se zázračně vrátí na základnu. Nastává vyšetřování a následné uložení případu ad acta, neboť Alexově verzi nikdo nevěří. Ten se však rozhodne propátrat věci na vlastní pěst.... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Velice slabý a extrémně nudný film o pilotech populárních bitevníků Tornado, kteří se středtou s časovou anomálií. Nudil jsem se a klepal si na čelo už v sedmi letech, kdy jsem to viděl poprvé. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Angloamerickí herci bohužiaľ nevynahradia slabé spracovanie. Je síce fajn, že tvorcovia sa nehrajú na nič veľké, ale zvolená téma by si to vyžadovala. Bez lepších špeciálnych efektov a solídnejšej akcie to bohužiaľ nejde. Odbabraný záver ani nespomínam. A tak okrem pekných záberov na rýchloletiace Tornáda sa divák nemá na čo pozerať. ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Méně známý mysteriózní snímek, u kterého zle pochválit snad jen účast půvabné Patsy Kensit ve vedlejší roli a jednu hezkou romantickou písničku ("Keep On Living" od B 4 Ever). Jinak co se týká akce, speciálních efektů a vůbec zpracování docela dobré zápletky, tak to za moc nestojí..)) Hodnocení 1,5*. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama