Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Země a planeta Minarbi spojily pod vedením prezidenta Mezihvězdné aliance Johna Sheridana (Bruce Boxleitner) své síly při stavbě dvou bojových lodí. Při prohlídce jedné z lodí však Sheridan dostává tajemnou zprávu, jež mu dává za úkol prozkoumat galaxii s cílem objevit tři záhadné bytosti...Nezbývá, než se s novým týmem připravit na záchranu planety Země před útokem nepřátelských Drakhů. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (17)

Trinculo 

všechny recenze uživatele

Jsou tam hezké nové lodě, ale toto už je zóna, kde příběh začíná bejt natahovaný už moc a přejde do naprosto natáhnuté a velmi infantilní Crusade, která se s původním Babylonem 5 nedá srovnávat. V tomhle filmu jsou dost patrné dozvuky kvalitního seriálu a určitě se na to má smysl podívat, aspoň pro úplnost. ()

Jrk 

všechny recenze uživatele

Skoda jen ze nevime jak to dopadlo. Prece jenom je to pilot k dalsimu serialu Babylon 5 Crusade ktery ma pouze 13 epizod z 22dvou a je nedotoceny. Ale je fakt ze i kdyz je konec otevreny nijak to neubira na koukatelnosti filmu. Podminka je ale aby divak videl Babylon 5 serial, jinak pravdepodobne nepochopi z ceho dej vychazi a na co narazi. Efekty i hudba byly evidentne nic extra, ovsem prijemna tecka za serialem. ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Solidní až horší průměr se dvěma nesympatickými vedlejšími postavami (jedna z nich je, jak vidím, hlavní postavou Crusade), který je námětově stokrát slabší než předchozí dva filmy, ale je natočen napínavěji. Pro začátek nového seriálu je to docela málo. Když si ale vzpomenu jak hrozně začínal samotný Babylon 5, je tohle ještě zlaté. Na Crusade se samozřejmě kouknu, i když 13 dílů ze 110 plánovaných asi nebude mít moc smysl. Hudbu dělal netradičně Evan H. Chen a je ještě o něco béčkovější než od Frankeho, na kterou jsem si dlouho zvykal, než se mi začala líbit (alespoň v úvodních znělkách). Filmový vrchol Babylonu 5 samozřejmě náleží In The Beginning. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Další výborná věc (a důkaz, že pro mě navždy budou jen 2 hl.tahouni a lídři všech dalších sf tv ., ST a B5. tedy, žádná SG aj.) z vesmíru B5. Krom jedné věci...té absolutně! otřesné! a příšerné! hudby, která zvláště v kosmických bitvách, z toho dělá něco nepopsatelného a to nemyslím, jako kompliment. Nevím proč to nemá Ch.Franke, ale Míša mohl vybrati snad tucet jiných skladatelů. A to ten samý neumětel, ještě straší s tím samým debilním stylem v Crusade. WTF???? Special quest star...Candyman.;-) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako pilotný film k novému seriálu Crusade to funguje dobre a krásne to prepája udalosti na Babylone 5 s postavami v novom seriáli, ako samostatný celovečerný film to ale nie je ono a je tu cítiť značne okresaný televízny rozpočet. Je to vidieť aj na vizuálnych efektoch, ktoré sú oproti Star Treku na dosť slabej úrovni. Ako doplnok do Babylon 5 univerza ok, ale nič svetoborné netreba očakávať. 60 % ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama