Reklama

Reklama

Die Harald Schmidt Show

(pořad)
Komedie / Talk-show
Německo, 1995, 60 min

Účinkují:

Harald Schmidt, Stefan Raab, Natja Brunckhorst, Nina Bott, Eva Mattes, Dennis Rodman, Jeanette Biedermann, Ingo Lenßen, Esther Schweins (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Od 5. decembra 1995 začal moderovať Harald Schmidt svoju vlastnú late night show. Pre jeho často nešetrný a cynický humor dostal v médiách prezývku "Dirty Harry". Harald strpčuje svojimi štipľavými otázkami život nielen slávnym hercom, ale aj spevákom, športovcom, vedcom a iným osobnostiam. Program sa úspešne rozbehol na nemeckej televíznej stanici Sat.1 a bol inšpirovaný podobnými show ako sú Late Show with David Letterman alebo Late Night with Conan O'Brien . (smeke)

(více)

Recenze (3)

BigBang 

všechny recenze uživatele

Poslední léta nemám satelit, takže v TV jsem se to dívával už před hodně dlouhou dobou, v 90. letech. Avšak poslední leta sledoval jsem několik let pečlivě výběr scének, který byl po dobu, kdy tato show byla na ARD (do r. 2011), k dispozici jako videopodcast vždy z aktuálního vydání. Pan Schmidt je výjimečná osobnost TV zábavy a je vtipný. Možná je to záměr, avšak vstupy jeho pomocníků bývají naopak strašlivě trapné, že to člověk nemůže vydržet a stydí se za ně. Paní Bauerfeind, co s ním byla poslední dobu, sice vypadá pěkně, ale velice slabých scének měla opravdu hodně. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama