Reklama

Reklama

Mlčení

  • USA Silence (více)

Obsahy(1)

Po tom ako sa mladá Rachel Pressman stane svedkom brutálnej vraždy v garážach, je na detektívovi Stevovi Banksovi a psychologičke Dr.Julie Craig, aby pomohli identifikovať vraha. No potom ako sa do prípadu vloží agent FBI zistia, že ide o sprisahanie. Prehovorí Rachel a vyjde pravda najavo alebo ostane mlčať? (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Spike86 

všechny recenze uživatele

Je to pocitově spíše televizní film natočen typově asi jako "Kobra 11", nepůsobí to jako americký film, spíše jako nějaký německý televizní. Děj lze dopředu odhadnout. Dívat se na to ale dá a ani to moc nenudí. Jinak nic zapamatováníhodného. 50% ()

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Slabší scénář, budiž ... Jenomže děj postrádá jakékoli napětí a kladní i záporní hrdinové jím proplouvají - místy dosti krkolomně - jen jako špatní divadelní ochotníci. Snímek naprosto odrovnala vražedná kombinace: Mizerná režie a neuvěřitelně toporní herci. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Príbeh tejto kriminálnej drámy je plný lacného klišé a podpriemerných hercov, z ktorých ako-tak obstojí iba Boxleitner. Akcie je minimum a pripomína skôr televízne produkcie. Hodnotenie: 35% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Když vrah, který Rachel zabil pěstouny, utíká z bazénu, nejsou vidět mokré stopy. (ČSFD)

Reklama

Reklama