Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sex je hrou, zrada pravidlem. Třetí snímek napínavé erotické série. Trent Meyer (Brian White) prodělá coby pořadatel celé jmění na neúspěšném rapovém koncertě. Aby splatil značné dluhy obávanému šéfovi podsvětí Bennovi Grierovi (Isaiah Washington), je nucen stát se draze placenou eskortou. Během vášní zmítaného vztahu se svou krásnou a mocnou šéfkou se Trent zamiluje do jedné z jejích podřízených rozkošné prostitutky (Reagan Gomez-Preston). S hrozícími následky si Trent začne uvědomovat příliš vysokou cenu lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jak to chodí v amerických nočních klubech. Zručně řemeslně spíchnutý snímek, který se pokouší o něco, na co nemá. Chybějící charisma a nedostatek sexuální přitažlivosti hlavního hrdiny spolu s nepřiliš vynalézavým scénářem těžko nahradí střih s flashbacky či hudba jako ze seriálu. Jediná věc mě zaujala - závěrečná pointa. ()

jajinka 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý snímek prokládaný obrazovými zážitky jiného, působivě prostříhané dialogy různých lidí a dobrá kamera.. Zajímavá zápletka s "ne"čekaným koncem? ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Nechápem z akého dôvodu je medzi žánrami uvedený aj žáner erotický. To keď 3krát vo filme ukáže baba nahé prsia a zadok v tangách, tak je to už erotický film? Erotické a vzrušujúce to je tak pre tmavšieho rasistu, ktorého vzruší veľký podiel tmavších vo filme ako je obvyklé. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

prechadza po americkych nocnych kluboch. Sem tam fajna sexica, ale hlavne hodne alkoholu a nebezpecnych ludi    : 0 % ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

dlouho jsem se rozhodoval mezi dvema a trema hvezdama. chvilemi jsem se dost nudil. film nema moc spad a porad mam dojem ze uz jsem neco takoveho videl. ani prekvapujici konec mne moc neprekvapil. presto herci nebyli spatni a happy end se nekonal. nic vic nic min. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama